Aktywne Wpisy

umorusany_w_kale +19
#mecz #stadionowejedzenie
Cheeseburger, frytki i woda na Francja - Maroko
FIFA World Cup 2026
Cena 34$ (~129 PLN)
Cheeseburger, frytki i woda na Francja - Maroko
FIFA World Cup 2026
Cena 34$ (~129 PLN)
źródło: 20260709_233941
PobierzOcena
- 1 74.6% (156)
- 2 14.4% (30)
- 3 2.9% (6)
- 4 1.0% (2)
- 5 7.2% (15)

turbo7 +81
#mecz nie pamiętam kiedy tak przyjemnie oglądało sie jakąś reprezentację na poprzednich mundialach jak Francję z tego turnieju. Super techniczni, czysto w obronie, mało falują i do tego bramkostrzelni. I bez przepychania przez sędziów. Życzę im wygranej na rym turnieju. Tak czysto obiektywnie.

Nie idę na referendum. Nie idę i już tłumaczę dlaczego.
Ponad 7 lat mieszkania w Krakowie pokazało mi, że to miasto zmienia się. Niektóre zmiany mi się podobały, inne nie. Wiadomo, nie jest idealnie. Mnóstwo rzeczy wymaga gruntownego przemyślenia przez władze miasta. Patodeweloperka, samochodoza (kretyńsko wprowadzone SCT to żadne rozwiązanie), nieprzemyślana strategia turystyczna. Mimo że podobnie jak wszyscy byłem zmęczony Majchrowskim, a Miszalski to w sumie kontynuacja jego rządów, to nie jestem w stanie zagłosować w referendum. Nie jestem w stanie, bo nie mieszkam w Krakowie od 2018 roku, a chętnie bym tę klikę rozdupcył i zobaczył, czy taki Gibała ma jakiś pomysł na to miasto. #polityka
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy.
@PeeJay: Ja też nie. Ładna pogoda się szykuje, jadę na działkę.
@SuperZenek: Demokracja działa tak, że nie ma obowiązku brania udziału w referendum o odwołanie władz. Pozostanie w domu to milczący głos za - do czego zachęcam wszystkich Krakowian i Krakowianki
źródło: IMG_4811
PobierzOsobiście idę na referendum, ale przy ewentualnych przyszłych wyborach nie zamierzam głosować na Gibałę.