Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BlackPinguin: Najdłuższa moja historia była z panią od psychiatrii która pytała mnie o dosłownie wszystko.Jak moje relacje ze znajomymi,z losowymi ludźmi,z rodzicami,co robię na co dzień itd.Generalnie to chyba miała spisane w dzienniczku o co pytać ale no może tak to wygląda.Gdy miała jakieś wątpliwości to dopytywała czy mi się to nie wydaję,czy mówię prawdę.Dostawałem różne leki ale i tak najdłuższa przygoda była z paroksetyną.Następne wizyty to po prostu pytania
  • Odpowiedz
  • 0
@paruwczanbiedronkowy: no właśnie o to nawalenie w papierach się najbardziej martwię
Bo w głowie to mam bardzo nawalone i jak powiem coś za dużo to mogę mieć problemy
Wiesz jak ludzie na to patrzą, nawet bliscy
A ja mam już siebie dość, od kilkunastu lat
  • Odpowiedz
@BlackPinguin Staraj się myśleć chociaż możliwie racjonalnie.Że chcesz żyć i pracować nad sobą.Jeśli masz powiedzmy przykładowo 30 lat a od 5 lat masz problem to może stracisz 5 lat ale szkoda tego czego wcześniej doświadczyłeś.Szkoda tych 25 lat.Jak będziesz wykazywał chęć współpracy podejdą łagodniej.
  • Odpowiedz
  • 0
@paruwczanbiedronkowy: dobre wrażenie i pozory umiem robić
Miałam beznadziejną przeszłość, ja od około 3 lat dopiero wyszłam na prostą z tego wszystkiego i ułożyłam sobie życie, a tak to pamiętam, że od 12 rz było źle
Tylko, że mam strasznie niską samoocenę, boję się życia, jest tak jakbym miała depresję, z małymi przerwami, tzn. czasem o tym zapominam na parę h
I nie wiem co mnie czeka u psychiatry i
  • Odpowiedz
@BlackPinguin Prosto z mostu.Myślę że fajnie by było gdybyś zaczęła profesjonalną współpracę.Z czego co piszesz jesteś świadoma tego co piszesz i mówisz.Porady ludzi którzy się szkolą w tych tematach mogą ci jakoś pomóc.Masz szansę.Przepraszam że nie odpowiem prywatnie ale w związku z tym co sie dzieje na tym portalu no nie mam jak.
  • Odpowiedz