Aktywne Wpisy

Czy byliście kiedyś na weselu? Jak to wspominacie?

Artok +14
Postanowiłem się dowiedzieć, dlaczego naczelny logolud tak bardzo nienawidzi Wiedźmina 2. Przeskipowałem przez film na szybkości 2 i tego się dowiedziałem:
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-07 234033
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
w akademiku obok mnie mieszkało dwóch arabów, wieczorami przy wódeczce mi się chwalili jakie to p0lki są łatwe i, że same wskakują na kutasa (czego byłem świadkiem na wielu imprezach) więc nikt mi
@chigcht: to co mieli zrobić? Co Ty byś zrobił gdyby ktoś zgwałcił twoją 14letnią córkę tak,
Hindusi maja problem z zamoczeniem, bo są nieatrakcyjni, śmiesznie gadają, są niscy i maja zapach kuminu. Nie wiem o jakich desperatkach mówisz, ale brzmisz jakbyś to sobie wymyślił, bo nijak się to nie ma do rzeczywistości.
Na pewno typowy południowiec jest ciekawszy od typowego kartofla, ale laska co lata na ONSy jest podatna tak samo na przystojnego Polaka jak i przystojnego Włocha. Zwłaszcza po wodzie. Natomiast taka co
a co do tych desperatek to też pudlo. znam kobiety piękne, które do teraz nie narzekają na atencje a i tak wychodziły z melanżu z hindusem, niższym o głowę + szpilki
może to była po prostu miłość do curry?
@twoi_oyciec Pokaż mi choćby jedną osobę, która podnieca się Indiami XD
Komentarz usunięty przez autora
chyba że po prostu dla ciebie każda osoba o ciemniejszej skórze to hindus