Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@twisterro: znam wiele takich typiar które miały mokro nawet jak zobaczyły pakistańca co miał 1,5 cm wzrostu. mój znajomy który zawijał laski z każdej imprezy na jakiej byliśmy miał tylko jeden tekst na podryw "jestem z włoch".
w akademiku obok mnie mieszkało dwóch arabów, wieczorami przy wódeczce mi się chwalili jakie to p0lki są łatwe i, że same wskakują na kutasa (czego byłem świadkiem na wielu imprezach) więc nikt mi
  • Odpowiedz
@jebluschytrus: te badania z waszego wykazu linków blackpill które pokazują, że hindusi są najmniej atrakcyjną dla kobiet narodowością? O tych badaniach mówimy? Nigdy nie widziałem hindusa w pl za którym kobiety by szalały, przeważnie ich unikają. Nawet prostytytki często mają na swoich profilach napisane, że nie przyjmują panów z tamtego rejonu świata.

@chigcht: to co mieli zrobić? Co Ty byś zrobił gdyby ktoś zgwałcił twoją 14letnią córkę tak,
  • Odpowiedz
@jebluschytrus: XD

Hindusi maja problem z zamoczeniem, bo są nieatrakcyjni, śmiesznie gadają, są niscy i maja zapach kuminu. Nie wiem o jakich desperatkach mówisz, ale brzmisz jakbyś to sobie wymyślił, bo nijak się to nie ma do rzeczywistości.

Na pewno typowy południowiec jest ciekawszy od typowego kartofla, ale laska co lata na ONSy jest podatna tak samo na przystojnego Polaka jak i przystojnego Włocha. Zwłaszcza po wodzie. Natomiast taka co
  • Odpowiedz
@twisterro: ja nie mówię, że wszystkie kobiety zachowują się jak p0lki. przecież można kogoś naprawdę pokochać, kolor skóry nic nie znaczy kiedy uczucie jest prawdziwe.

a co do tych desperatek to też pudlo. znam kobiety piękne, które do teraz nie narzekają na atencje a i tak wychodziły z melanżu z hindusem, niższym o głowę + szpilki
może to była po prostu miłość do curry?
  • Odpowiedz
@jebluschytrus: wcale nie jest tak że cały zagraniczny blackpill uważa hindusów za najbardziej przegraną grupę, bo w kraju mają mało kobiet, a mało która (żeby nie mówić że żadna) zagraniczna chciałaby nawet ons z nimi (chyba że sie serio mocno spije i go pomyli z kimś innym xD)

chyba że po prostu dla ciebie każda osoba o ciemniejszej skórze to hindus
  • Odpowiedz
@Bounty: w jaki sposób? Bawi mnie fascynacja p0lek feministek państwami do których chcą poleciec i zwiedzać ale boja się same bo „jestem kobieta i nie będę w tym konkretnym państwie bezpieczna” XDD
  • Odpowiedz