Aktywne Wpisy
ninetyeight +737
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
xoxo900 +14
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Nic się nie dzieję!
Proszę się rozejść xD
https://t.co/qawaQDJe9d
#koronawirus #szczepienia #pfizer #covid19 #afera
Nie są w stanie od ręki recenzować dokumentów, na podstawie których wydali pozwolenie?
Komentarz usunięty przez moderatora
@taktoto: tak, a o co chodzi?
@dziadeq
Oj tam, covidianie na pewno mają jakieś wyjaśnienie
@taktoto: xDDDD (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Z resztą to jest komplet dokumentów, a w takich sytuacjach sprawdza się zestawienia i losową próbkę dokumentów na podstawie których powstały zestawienia (w procesie dopuszczenia nikt nie weryfikuje danych osobowych wszystkich pacjentów, czy innych danych które muszą być w dokumentacji
@Massad
No właśnie mam nadzieję, że te skany nie będą wyglądały tak
https://twitter.com/1nesara/status/1486155854604865548?t=iqofjH5IO0klO1G9J0xJpA&s=19
Jesli stron jest duzo, to moze troche zajac przemielenie, ale dajmy im nawet tydzien, zeby nie bylo. To co onie tam #!$%@? robia? xD
Pamiętaj,ze dane osobowe to nie tylko imię i nazwisko, ale też adres zamieszkania, i wszystkie inne informacje które pozwoliły by zidentyfikować osobę. W szczególności porządna anonimizacja takich danych zawiera losową (w przedziale kilku dni) zmianę terminu wizyt i zabiegów. A i tak regularnie pojawiają się prace naukowe, że anonimizacja jakiś danych
@sramnawas: I tu jest clue problemu. Te dokumenty mogą mieć wersję elektroniczną. Mogę nawet być przetworzone do
Dodam tylko że zarówno FDA jak i Pfitzer to firmy z milionowymi (FDA) i miliardowymi (pfitzer) budżetami, a Ty będziesz #!$%@?ć że nie mają osoby do obróbki zwykłej bazy danych xD
Następnie pokazujesz, że wypowiadasz się o bez podstawowej wiedzy. FDA (Federal Drug Agency) jest agencja rządową z budżetem przyznanym i zatwierdzonym przez polityków. Być może maja ogromny budżet, ale na konkretne zadania i nie mogą go dowolnie przekierować.
Pfizer jest taką