@schabowy_krzyzakowy: Jak myślę o modzie męskiej z lat 20/30 ubiegłego wieku to powiem, że jestem za. A w szczególności ubierać się jak gangsterzy z USA z tamtych lat. Ale kurde to droga zabawa jest.
@DanteMorius: Żeby być pięknym trzeba cierpieć ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@moods: Prawda. Dres powinien zostać najbardziej stylowym fragmentem ubioru wszechczasów - wygodny, ładnie wyglądający, praktyczny. Dres to nadubranie, jest jak król dźungli.
@schabowy_krzyzakowy: Uważam, że każdy chodzi w czym chce i wygląda jak chce, ale mnie osobiście się rurki nie podobają. Ale twierdzenie, że brody są niemęskie to chyba najlepszy fikołek jaki dziś widziałem.
@schabowy_krzyzakowy A ci mężczyźni ze zdjęcia to niby nie sa metroseksualni? XD Wszyscy modne ubrania, wypastowane na błysk buty, fryzury jakby właśnie wyszli od fryzjera lol.
@schabowy_krzyzakowy: Zawsze kisnę, jak ludzie powtarzają idiotyzmy, że w garniturze zawsze wygląda się modnie. Tylko jakoś nikt nie chce chodzić w garniaku skrojonym dekadę, dwie temu xD
@schabowy_krzyzakowy: lol, jakby któryś założył power suit jak z tego filmu z poduszkami na ramionach to by wyglądał na ulicy jak klaun. I to różowe pierwsze by uznały że wygląda jak w garniturze po dziadku. (Widać też jak szerokie i duże są spodnie w tamtym stylu)
źródło: comment_1643274554jqJkwSIqlZDQUOprDrQVz0.jpg
Pobierz@moods: Prawda. Dres powinien zostać najbardziej stylowym fragmentem ubioru wszechczasów - wygodny, ładnie wyglądający, praktyczny. Dres to nadubranie, jest jak król dźungli.
Komentarz usunięty przez autora
Ale twierdzenie, że brody są niemęskie to chyba najlepszy fikołek jaki dziś widziałem.