Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sikalafou: Jeżeli ma zaburzenia osobowości i jest w spektrum autyzmu, to można to klasyfikować jako niepełnosprawność, zależy w jak ciężkim stopniu choroba utrudnia jej życie.

Niepełnosprawność to nie tylko wózek inwalidzki, jest wiele niewidocznych dolegliwości, przez które możesz dostać zaświadczenie o niepełnosprawnosci.
  • Odpowiedz
@N-Avoie: no nie wiem - pisze czarno na bialym jaka jest sytuacja i czego oczekuje. Spora czesc tagu #tinder tego nie potrafi.
Może to jakaś trudna historia? Może świadoma a może nie.

W każdym razie, życzę powodzenia (w żaden sposób nie pochwalam - ale powodzenia)
  • Odpowiedz
@N-Avoie: w kontekście randkowania to ja mam to w dupie, ale niemiłosiernie mnie w-----a to że tacy niepełnosprawni jak ona gdzie pisze że jest niepełnosprawna, ma autyzm to MUSI się rozmnażać z pełna świadomością tego, że jej dziecko może być również niepełnosprawne.

Potem mamy takie cudowne historie KOCHAJOMCEJ SIEM rodziny co sra po krzakach i polsat przyjeżdża remontować im rozwalającą się melinę bo do ruchania bez gumy to pierwsi, ale
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@sikalafou: przecież masz napisane że zaburzenia osobowości z cechami autyzmu. To nie brzmi jakby miało wykluczać z uczestnictwa w zajęciach tańca.
  • Odpowiedz