Aktywne Wpisy

0caffe +32
To udawana drama #motobieda x #zlomnik ? Czy faktycznie Friendship ended? xD
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody

ATAT-2 +1
Pytanie może wydawać się głupie, ale mam z tym realny problem ;)
Posiadam krzesła drewniane których nóżki stykają się z podłogą ‘pod kątem’.
Niestety powoduje to problem z filcami i rysowaniem podłogi. Na początku podkleiłem gruby filc i długi czas to starczało jednak zaczął się przesuwać przy ruchach krzesła i koniec końców zawsze kant nogi wgniata podłogę.
Potem
Posiadam krzesła drewniane których nóżki stykają się z podłogą ‘pod kątem’.
Niestety powoduje to problem z filcami i rysowaniem podłogi. Na początku podkleiłem gruby filc i długi czas to starczało jednak zaczął się przesuwać przy ruchach krzesła i koniec końców zawsze kant nogi wgniata podłogę.
Potem
źródło: gmail_images20251229_193919
Pobierz

źródło: comment_1643255101M8hV27Ppi75voiXljMRh8q.jpg
PobierzNie mam kropek bo coś się popsuło z polem tekstowym, jak wstawiam kropki to kasuje mi tekst :-(
@132qwe
@Haszaks
@volver021
@Bekovsky
źródło: comment_1643264023wvIEqKAIDHIZkDIjgWdOnV.jpg
PobierzNigdy nie rozumiem tej dyskusji, portale należy traktować jako takie hula-hop o nieskończenie małej masie. Przecież kiedy obręcz przeleci wokół przedmiotu, to nie wylatuje on w kosmos. Pęd i energia nadana w jednym układzie odniesienia jest przenoszona do drugiego.
Za to działania samych portali nie możemy opisać za pomocą mechaniki klasycznej.
A też się nie zdarzy, bo dlaczego klocek miałby się zsunąć PO portalu niebieskim?
to etap gdzie trzeba było laserem w portalu przecinać rury z neurotoksyną ᕦ(òóˇ)ᕤ