Wpis z mikrobloga

@Moonastro: tak działają nasze zwierzęce mózgi, a to co nas różni od zwierząt to właśnie fakt, że nie dajemy się takim dzikim instynktom. Staraj się o tym nie myśleć, ani nie rozmawiać to pewnie minie. Czym człowiek starszy tym bardziej ma na takie rzeczy w------e.
  • Odpowiedz
@kaarp: nieprawda. Jak masz ewolucyjnie r-------e czy r-------e od złego wychowania/ chorób psychicznych, to musisz ciężko pracować, żeby przełamać ten tok myślenia i zacząć się czuć lepiej ze sobą i życiem generalnie.
  • Odpowiedz
@Moonastro: Bo znasz siebie i wiesz, że nawet jakbyś miał 100 lasek przed nią to nie wypłynęło by to na twoje uczucia ale nie wiesz jak to wyglada u niej. I wiesz, że laska im więcej miała bolców tym bardziej będzie cię do nich porównywać bo taka ich natura. To, że chcesz być tym najlepszym w oczach swojej partnerki bardzo dobrze o tobie świadczy. Dlatego nie słuchaj tych idiotek/ów wyżej
  • Odpowiedz
Ale duzo partnerów, zwykle takich po 2-4 miesiące to jak dla mnie pozytyw. Byli się w stanie dogadać, ale byli tez w stanie ogarnąć, kiedy pora przestać.

No chyba tak średnio byli w stanie się dogadać xd
Chyba że wejście w związek bo hormony i chce się poruchać i zakończenie go po dwóch miesiącach bo haj opadł i nudy to umiejętność dogadania się lol

@Duckmara:
  • Odpowiedz
@Chodtok: Myślałam, że jest to jasne z kontekstu wcześniejszych wypowiedzi, ale partner odnosi się do partnera seksualnego. I tak, regularni partnerzy seksualni po kilka miesięcy sugerują, że ktoś potrafi wejść w fajna relację i to po czasie zostawić zamiast marnować komuś lata za darmowe ruchansko jak połowa niebieskich
  • Odpowiedz
I tak, regularni partnerzy seksualni po kilka miesięcy sugerują, że ktoś potrafi wejść w fajna relację i to po czasie zostawić

lol
no czyli niemal dokładnie to samo co ja napisał wyżej

Chyba że wejście w związek bo hormony i chce się poruchać i zakończenie go po dwóch miesiącach bo haj opadł i nudy to fajna relacja lol
  • Odpowiedz