Aktywne Wpisy
MarcelFerry +796
Płaciłem 32% podatku na umowie o pracę, bo przekroczyłem ten nieludzki próg podatkowy - nie gwarantowało mi to nic, jakieś kilkaset złotych zasiłku jakbym stracił pracę. Nie mam własnego mieszkania i wynajmuje, powoli zbieram sobie na wkład własny...
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
LeonardoDaWincyj +50
-Terapia? Wymysł dla pedałów, religia XII wieku.
#neuropa #bekazpodludzi #bekazprzegrywow
A im masz gorzej, tym jest lepiej - jeżeli aktywnie działasz by było ci w życiu lżej, to jesteś zaprzeczeniem incela.
Za moich czasów w ekstazie było się wtedy, gdy znalazło się kawałek wysuszonej, spleśniałej wędliny na śmietniku.
@mnik1: normictwo i ich teorie z d--y na podstawie wypowiedzi normickiego trolla. Nowe. Nie znałem
chociaż z drugiej strony jestem pewny, że czesc tych chorych ludzi, nie chce żeby jeszcze ktoś przypadkiem wyszedł ze s----------a, tylko cierpiał razem z nimi
Jeśli odpowiedź brzmi: "nie jest to w ogóle możliwe", to mamy do czynienia z fanatykiem.
@Blaskun: ale to nie do mnie tak.