Wpis z mikrobloga

@mel0nik: tag "przegryw" i wszystko jasne ( ͡° ͜ʖ ͡°) jakby ich było stać na terapię, to sami by poszli i może ich życie nie byłoby takie smutne. Ile to ja razy czytałem na wykopie, że choroby psychiczne wynikają z braku pracy albo że powinno się je leczyć elektrowstrząsami, po czym wchodzę na profil takiego gagatka, a tam oczywiście co? Tag "przegryw" ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@mel0nik: Kluczem do zrozumienia inceli jest fakt, że oni nie szukają rozwiązania dla swoich problemów - oni są w ekstazie gdy mogą się licytować kto ma gorzej.

A im masz gorzej, tym jest lepiej - jeżeli aktywnie działasz by było ci w życiu lżej, to jesteś zaprzeczeniem incela.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@mnik1:

oni są w ekstazie gdy mogą się licytować kto ma gorzej

Za moich czasów w ekstazie było się wtedy, gdy znalazło się kawałek wysuszonej, spleśniałej wędliny na śmietniku.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Shelman: nie myślałeś o kapłaństwie? Nie znam Cię, nie wiem jak wyglądasz i czy przesadzasz w swojej samoocenie. Nie piszę tego w żartach, a na pewno byłoby to lepsze od rzucenia się na linę, a być może znalazłbyś drogę, która inaczej prowadzi do szczęścia?
  • Odpowiedz
@mnik1: W punkt, sam pamiętam aferę jak jeden gość z tego towarzystwa miał czelność zaruchać i z miejsca został ofiarą nagonki reszty przegrywów bo zdradził ich ideały xD Oni są jak sekta, pieprzona banda degeneratów, człowiek zajrzy na ten tag, poczyta ze trzy wpisy i sam ma ochotę walnąć magika od tej dawki raka. Mizoginistyczne najazdy na julki przeplatane płaczliwym p-----------o o waleniu konia, płakaniu w poduszkę i strachu przed
  • Odpowiedz
@HrabiaTruposz: Niestety jesteś odrealniony. Niedługo pewnie sam przekonasz się, że black pill to prawda. Musisz wiedzieć, że jeśli nie jesteś chadem( czyli jesteś poniżej 7/10 a zapewne tak jest skoro siedzisz na wykopie) to dla kobiet jest der untermensch. Przykre, ale takie są fakty. Biologia jest brutalna.
  • Odpowiedz
  • 57
@mel0nik ten wątek to jest największy ciemnogród jaki widziałem na wykopie od dawna, z każdym kolejnym komentarzem tracę wiarę w moje pokolenie xD

chociaż z drugiej strony jestem pewny, że czesc tych chorych ludzi, nie chce żeby jeszcze ktoś przypadkiem wyszedł ze s----------a, tylko cierpiał razem z nimi
  • Odpowiedz
@mel0nik: Jak rozpoznać fanatyzm? Zapytać: "co by się musiało stać, żeby zmieniły się twoje przekonania?".

Jeśli odpowiedź brzmi: "nie jest to w ogóle możliwe", to mamy do czynienia z fanatykiem.
  • Odpowiedz
  • 70
@mel0nik kiedyś nie rozumiałem czemu incele są uznawani za zagrożenie w stanach, a teraz już wszystko jest dla mnie jasne xD, tutaj występuje dokładnie ten sam proces co na zachodzie, przecież jeszcze parę lat temu przegrywy tutaj na wykopie nie byli nawet w ułamku tak radykalni jak teraz
  • Odpowiedz
  • 28
@mel0nik Chodziłem na psychoterapię, najgorzej wydane 140zl w życiu (dzisiaj pewnie najtaniej 200zl/h u losowej 20letniej Julki) . Zwykle naciaganie człowieka w nieskończona spirale wydawania dużej kasy, bez żadnego zaangażowania. Jedyny sens psychoterapii miałby w stałym, bieżącym kontakcie. Takie sterylne wizyty mogą pomóc chyba tylko emerytowi który chce pogadać sam ze sobą słuchając wyświechtanych frazesów i sugestii raz w miesiącu o 17:00 w czwartek. Oddział psychiatryczny na twardy reset człowieka i
  • Odpowiedz