Aktywne Wpisy

Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy

Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze

Jakbyście posłuchali typa z internetu to byście polecieli na krótką, a tak to co niektórzy dokupili :D
rownie dobrze, wg tego toku myslenia moge napisac:
"#!$%@?, niech te gierki jebna w koncu bo ostatnio padla mi koparka do ETH i przez tych gamingozjebow nic nie mozna kupić "
Wieksze wydobycie nie ma wplywy na inflacje bowiem tak czy siak bedzie kopane tyle samo btc, tylko moc sie zwiekszy/zmniejszy w zaleznosci ile gornikow pracuje...
ty uwazasz ze to rak, ale to tylko Twoj samolubny punkt widzenia bo chcesz sobie kupic karte taniej...
Ja cie rozumiem stary ale nie wiem czy wiesz, nawet jak bitcoin
Co 10 minut "powstaje" 6.25 BTC, co 4 lata ta ilość spada o połowę, wiec przy następnym cyklu będzie go co 10 minut tylko 3.125.
To że jest więcej kopaczy oznacza, że muszą się tym co 'powstaje' podzielić we więcej osób i jednocześnie muszą sprzedać drożej, żeby zamortyzować koszty prądu bo no mają go coraz mniej.
Aktualnie
@gosciu82: Problem tylko taki, że gierki przynajmniej dostarczają rozrywki i dają zatrudnienie kupie ludzi grafikom, programistom, marketingowcom etc.
Natomiast koparki gówno robią i tak naprawdę prawie nikomu nie są potrzebne, bo liczba transakcji w BTC to jakiś margines, a sztucznie zupełnie sztucznie jest zwiększany poziom trudności wydobywania kolejnych