Wpis z mikrobloga

Hej, polecacie jakiś sensowny robot sprzątający do piętrowego domu (każde piętro około 100m2)? Z tego co się orientowałem, to w takich przypadkach najlepiej się sprawdzają roboty, które mają możliwość kilkukrotnego mapowania. Planuję wydać około 1000-1500 zł. Domyślam się, że w tym budżecie raczej jakiegoś wielkiego cuda nie znajdę, ale ma to być prezent dla rodziców żeby ich trochę odciążyć z obowiązków. Właściwie wystarczy jak będzie tylko odkurzał, mopowanie to dodatkowy plusik, ale absolutnie go nie wymagam. Z góry dziękuję za propozycje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#robotsprzatajacy #odkurzacz #sprzatanie #sprzatajzwykopem
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@loungemeister ja mam roborocka S5 max. Polecam. Ma możliwość zrobienia sobie w apce dwóch map. Ja sobie dokupiłem druga ładowarkę żeby nie musieć na drugie piętro przenosić. Bardzo dobrze odkurza, mopowanie to takie przetarcie na mokro ale też fajna rzecz. Kupiłem sobie tez zestaw akcesoriów na aliexpress, za 80 zł bodajże kupiłem z 3 filtry, z trzy szczotki i kilka nakładek kopa. Polecam z czystym sercem. Gdybym kupował ponownie to znowu
rozzen - @loungemeister ja mam roborocka S5 max. Polecam. Ma możliwość zrobienia sobi...

źródło: comment_1642922181qBRJLWfgItXhz1D0Q6cQ36.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz