@Jestembogaty: czasami mam wrażenie, że wykopki to idioci. Nie potrzebujesz od razu 100k, korekty przeprowadza się stopniowo, zaczynając od tych najmniej inwazyjnych (i najtańszych). Tak, więc w jednym roku usuwasz lwią bruzdę, w innym robisz operację nosa, w innym poprawiasz łuk brwi, a w kolejnym podbródka. Jeżeli od tego zależał by komfort mojego życia, to wydanie kwoty za którą nie kupiłbym nawet 4letniej kii sportage wydaje nie się co najmniej
@Fawwara: Chciałbym mieć kiedyś żonę. Ze wzrostem 160 i ogólnym s-----------m jest to praktycznie niemożliwe. To jest problem nie do rozwiązania, jedyne godne wyjście to wypisanie się z brutalnego rynku matrymonialnego i poświęcenie życia Jezusowi, dla którego nie potrzebujemy mieć odpowiednio długich kości i niskiego bodyfatu.
@AlvarezCasarez: ale ty jest odklejony serio.... co to za problem dla przegrywa robiącego w januszeksie za 2800 netto zrobić korektę nosa za 20 koła. xD
@Jestembogaty: jak mnie nie było stać na samochód, bo też robiłem za prawie najniższą krajową, to szukałem drugiej pracy.... dzisiaj praktycznie każdy może wyjechać za granicę i godziwie zarabiać
ale widzę, że ty po prostu szukasz atencji - parzcie jaki jestem wielki przegryw. Mam krzywy ryj, i zarabiam najniższą. - to idź do chirurga, drugiej pracy lub wyjedź za granicę - POWTARZAM parzcie jaki jestem wielki przegryw. Mam krzywy ryj, i
@IlikeTrains: wiń swoich starych, że przekazali ci takie geny, i nie poddali cię terapii hormonem wzrostu gdy był na to czas ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Jestembogaty: istnieje coś takiego jak chirurgia plastyczna
@Fawwara: xDDDDD skąd wy się bierzecie normany?
Atrakcyjność to nie tylko morda. Poćwicz trochę. Najgorzej to być spaślakiem albo szczypiorem.
@Fawwara: Chciałbym mieć kiedyś żonę. Ze wzrostem 160 i ogólnym s-----------m jest to praktycznie niemożliwe. To jest problem nie do rozwiązania, jedyne godne wyjście to wypisanie się z brutalnego rynku matrymonialnego i poświęcenie życia Jezusowi, dla którego nie potrzebujemy mieć odpowiednio długich kości i niskiego bodyfatu.
@Fawwara: spoko, psycholodzy są innego zdania, le żyj w swojej zakłamanej bańce dalej. :)
ale widzę, że ty po prostu szukasz atencji
- parzcie jaki jestem wielki przegryw. Mam krzywy ryj, i zarabiam najniższą.
- to idź do chirurga, drugiej pracy lub wyjedź za granicę
- POWTARZAM parzcie jaki jestem wielki przegryw. Mam krzywy ryj, i