Wpis z mikrobloga

Wczorajsze wyniki ze #speeddating byly chyba najgorsze jakie mialem dotychczas. Chyba czas schodzic do piwnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
trafione byly dwie :) do jednej z nich sie odezwalem, ale nie odpisuje ;P a druga, wziela zaznaczyla mnie "na zająca", bylem jej ostatnia randka tego dnia. Potem pod koniec krecil sie drugi amant, ktorego zaznaczyla i powiedziala do niego: "masz konkurencje" xD wiec temat odpuszczam ;) #podrywajzwykopem #randki #tinder

Wołam użytkowników, którzy zaplusowali następujący wpis lub komentarz:
https://www.wykop.pl/wpis/63163943/wczoraj-bylem-na-speeddating-bylo-dosyc-duzo-osob-/

onemanarmy - Wczorajsze wyniki ze #speeddating byly chyba najgorsze jakie mialem doty...

źródło: comment_1642665363eSp13Wo89lWlNnWk9Fn8uh.jpg

Pobierz
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@one_man_army: Jak to wygląda od strony organizacyjnej? Rozumiem ideę szybkich randek, na koniec dowiadujesz się o osobach, które zarówno Ty wybrałeś, jak i one wybrały Ciebie. Co dalej?
  • Odpowiedz
@one_man_army: często widzisz, że potrafi się "stworzyć" para już na samym evencie? Skoro napisałeś że widziałeś jak wychodzi na drinka to brzmi to jak dobry deal dla p0lki że znajdzie sobie księcia fundatora na jeden wieczór chociaż, do następnego speeddatingu XD
  • Odpowiedz
Mam kumpla który chce poznać kogoś ale nie wiecznie przez Tinder dlatego zamierzam iść z nim, dawaj wiecej porad bo chce mu pomóc (sam mam żonę i zgodziła się żebym z nim poszedł)

@wyhylymyby

Najważniejsze! Nie bierzcie piwa.
Znaczy Ty możesz brać jak masz żone i nikogo nie
  • Odpowiedz