Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1541
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +113
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
#humorobrazkowy #smieszneobrazki
#koronawirus #heheszki #covid19
Co lekarz ma zrobić, wyssać to przeziebienie strzykawką? Jesteś chory to weź gripeks albo kup cytryn, miód i imbir i nie wyłaź z domu przez 3 dni, L4 można załatwić przez telefon
W barze: osobom pijanym nie podajemy alkoholu
W przychodni: osób chorych nie leczymy
¯_(ツ)_/¯
@niko444: od zawsze. Ogolnie popsute rzeczy sa niebezpieczne bo moga wyrzadzic nieprzewidywalne szkody podczas naprawy lub diagnostyki. Urwie sie cos i cie może niezle pocharatać
Jakoś nie chce wierzyć w statystyki podawane mi przez rząd/y który wciska kłamstwa już na etapie "to tylko 2 tygodnie".
@GregorGW96: no i w dalszym ciagu? po co ma przyłazić i kogos zarażać? xD Wystarczy teleporada i skierowanie na test, lekarz ma stetoskopem koronawirusa zdiagnozować? xD
@droid43210:
Może osłuchać, czy nie rzuciło się już na oskrzela czy płuca. Może zobaczyć, czy gorączka nie jest zbyt wysoka, przeprowadzić wywiad, czy nie masz innych chorób, które podczas przeziębienia czy grypy mogą wysłać Cię na inny świat