Aktywne Wpisy
mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
PeterWeiss +1311
#ciekawostki #medycyna #neurobiologia #silownia
Naukowcy z MIT właśnie odkryli coś fascynującego - nasze mięśnie podczas ćwiczeń wydzielają specjalne substancje (miokiny), które sprawiają, że neurony rosną czterokrotnie szybciej niż zwykle. Co ciekawe, samo fizyczne rozciąganie i ściskanie neuronów przynosi podobne rezultaty. To naprawdę interesujące odkrycie, szczególnie że nikt wcześniej nie zwrócił uwagi na mechaniczny aspekt tego procesu.
W
Ćwiczysz mięśnie, budujesz... neurony: nowe odkrycie z MIT
Naukowcy z MIT właśnie odkryli coś fascynującego - nasze mięśnie podczas ćwiczeń wydzielają specjalne substancje (miokiny), które sprawiają, że neurony rosną czterokrotnie szybciej niż zwykle. Co ciekawe, samo fizyczne rozciąganie i ściskanie neuronów przynosi podobne rezultaty. To naprawdę interesujące odkrycie, szczególnie że nikt wcześniej nie zwrócił uwagi na mechaniczny aspekt tego procesu.
W
Jak widzisz, moje podejrzenia, że załatwił sobie ten papier na lewo okazały się słuszne. Do czego, ten idiota, sam się przyznał. I dziwisz się, że uważam ludzi za debili!
Komentarz usunięty przez autora
Coś tam pisał, ty zapytałeś ile dał, on zapytał czemu miałby płacić. Czytałem o takich papierach, więc nie widzę problemu, by i on był jednym z wielu, którzy wyrobili sobie taki zupełnie legitnie ¯\_(ツ)_/¯ A jeżeli się gdzieś tam przyznał, to tylko jego błąd.
Komentarz usunięty przez autora
@Kulek1981: Czyli przyznajesz, że jednak miałem rację, że ma lewe papiery?
Oczywiście, że zawalone oddziały to wina antyszczepów, których każą leczyć antyszczepy z rządu zamykając normalne oddzialy. Lekarze przecie temu się burzą, ale antyszczepy w rządzie są silniejsze. Więc Rada Medyczna podała się do dymisji, bo antyszczepy jej nie słuchały.
To chyba jasno pokazuje, że antyszczepy są winne sytuacji w Polsce? Kto tego nie widzi, ten ślepy. Albo antyszczep.