Aktywne Wpisy
Kielek96 +275
Mina Premiera Donalda Tuska, gdy Prezydent Andrzej Duda mu tłumaczy, że nas nie dotyczą słowa Donalda Trumpa który zapowiedział, że bedzie zachecał Putina do ataku na państwa NATO nie przeznaczające 2 % PKB na wojsko.
Panie Prezydencie, jeżeli Putin zdecyduje sie zaatakować jakikolwiek kraj NATO, to niestety będzie nas to dotyczyło, bo na tym polega sojusz obronny.
#polityka #neuropa #bekazpisu #tusk #duda
Panie Prezydencie, jeżeli Putin zdecyduje sie zaatakować jakikolwiek kraj NATO, to niestety będzie nas to dotyczyło, bo na tym polega sojusz obronny.
#polityka #neuropa #bekazpisu #tusk #duda
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nigdy nie jadłem sushi.
#glupiewykopowezabawy
Jak ktoś nie widzi cyferek na teście na daltonizm, to znaczy że ma daltonizm. A jeśli do tego uważa, że nie ma problemów z rozróżnianiem kolorów, to dlatego, że nie zdaje sobie sprawy z różnic między kolorami których nie widzi... bo nigdy ich nie widział. Możliwe że zaburzenie widzenia kolorów jest na tyle małe, że nie nieistotne w codziennym funkcjonowaniu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Hunter31: nie dzięki
@Hunter31: kuria, odwrotnie plusowałem XDDD
Ja jednak byłem w klubie żołnierskim gdy służyłem jako poborowy w wojsku radzieckim. Sam nie wierzę, ale jednak to jest prawdą. Były seanse kina w właśnie w klubie. Znaczy byłem w klubie.
Wpisywałem ten tag do wykopowej wyszukiwarki. To się liczy za "napisałem"? Bo w wyszukiwarce napisałem.