Aktywne Wpisy
ATAT-2 +47
Nic lepszego juz dzisiaj nie zobaczycie. Okazja dla fanow ogrodnictwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
źródło: 1000015728
Pobierz
✨️ Pierwszy motocykl po zdaniu prawka – co wybrać? Ⓘ
Hej Mirki. Po zdaniu prawka pod koniec zeszłego sezonu, szukam pierwszego Moto. W związku z tym, chciałem się doradzić. Przeznaczenie na dojazdy do pracy, weekendowe wypady z plecaczkiem + jakiś zjazd z asfaltu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wstępnie upatrzyłem sobie nowego trampka, w sumie od zawsze mi się podobały ;) Czy to dobry wybór ? Ktoś ma i może doradzić? Ewentualnie coś
Hej Mirki. Po zdaniu prawka pod koniec zeszłego sezonu, szukam pierwszego Moto. W związku z tym, chciałem się doradzić. Przeznaczenie na dojazdy do pracy, weekendowe wypady z plecaczkiem + jakiś zjazd z asfaltu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wstępnie upatrzyłem sobie nowego trampka, w sumie od zawsze mi się podobały ;) Czy to dobry wybór ? Ktoś ma i może doradzić? Ewentualnie coś

I tak, wiem że mógłbym wszystko rozliczać na 12, ale nie byłoby to zgodne z prawdą, a chce to rozliczyć poprawnie, szczególnie że to działa na moją korzyść.
Nie
Jak ktoś coś ciekawego napiszę to wolaj
1. Po pierwsze oblicz ile na tym zyskasz, to nie jest trudna matematyka. Jeśli zarabiasz 300000 rocznie i swiadczysz uslugi 50/50 dla 8.5 i 12 to do przodu bedzie 5250 rocznie. Jeśli zarabiasz mniej lub w wiekszej czesci niż pół na pół wytwarzasz oprogramowania to mniej. Sam zarabiam ponad 300k i powiedzmy 50/50 programuje, ale dla takiego psiego zysku nie chciałoby mi się ryzykować kontroli. Kontrola to oczywiscie czas,
Development to X godzin
A Analiza/Projektowanie Y godzin