Aktywne Wpisy

sudiczka +61
A cóż to takiego? To tylko siki słodkiego pieseczka na regale w Rossmannie. Wspaniale, że wprowadzili nowe zasady i już nie trzeba trzymać pieseczków na rękach! (。◕‿‿◕。)
#patologiazmiasta #psy
#patologiazmiasta #psy
źródło: 85A3EF90-1A1F-4411-9C84-671AE8A185C7
Pobierz
Karton_bez_szkla +139
Michał Białek kończył nocną wartę w serwerowni wykopu. Za oknem zadłużonej willi poznańskie koziołki ocierały się częściami, których Białek wolałby nigdy nie mieć. Przypomniał sobie o żonie, którą zabraniała mu jeść mięso, głównie w niedzielne poranki.
Śmiech masakrującego lewaków Kinera dobiegało zza rzędu wykopowych monitorów. Białek automatycznie podłożył wesołe i donośne dźwięki pod obraz Króla Korwina w pokoju Macieja. Intuicja podpowiadała mu, że lekko otyły kolega z pracy przebiera palcami po klawiaturze oglądając
Śmiech masakrującego lewaków Kinera dobiegało zza rzędu wykopowych monitorów. Białek automatycznie podłożył wesołe i donośne dźwięki pod obraz Króla Korwina w pokoju Macieja. Intuicja podpowiadała mu, że lekko otyły kolega z pracy przebiera palcami po klawiaturze oglądając

I tak, wiem że mógłbym wszystko rozliczać na 12, ale nie byłoby to zgodne z prawdą, a chce to rozliczyć poprawnie, szczególnie że to działa na moją korzyść.
Nie
Jak ktoś coś ciekawego napiszę to wolaj
1. Po pierwsze oblicz ile na tym zyskasz, to nie jest trudna matematyka. Jeśli zarabiasz 300000 rocznie i swiadczysz uslugi 50/50 dla 8.5 i 12 to do przodu bedzie 5250 rocznie. Jeśli zarabiasz mniej lub w wiekszej czesci niż pół na pół wytwarzasz oprogramowania to mniej. Sam zarabiam ponad 300k i powiedzmy 50/50 programuje, ale dla takiego psiego zysku nie chciałoby mi się ryzykować kontroli. Kontrola to oczywiscie czas,
Development to X godzin
A Analiza/Projektowanie Y godzin