Aktywne Wpisy

tesknilam_ +12
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Anal_Vibes +6
Rynek ciągle uparcie nie zauważa, że BYD w samym tylko maju sprzedało więcej samochodów, niż Tesla w całym Q1 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#byd #tesla #inwestycje #gielda #samochodyelektryczne #motoryzacja
#byd #tesla #inwestycje #gielda #samochodyelektryczne #motoryzacja
źródło: image
Pobierz

I tak, wiem że mógłbym wszystko rozliczać na 12, ale nie byłoby to zgodne z prawdą, a chce to rozliczyć poprawnie, szczególnie że to działa na moją korzyść.
Nie
Jak ktoś coś ciekawego napiszę to wolaj
1. Po pierwsze oblicz ile na tym zyskasz, to nie jest trudna matematyka. Jeśli zarabiasz 300000 rocznie i swiadczysz uslugi 50/50 dla 8.5 i 12 to do przodu bedzie 5250 rocznie. Jeśli zarabiasz mniej lub w wiekszej czesci niż pół na pół wytwarzasz oprogramowania to mniej. Sam zarabiam ponad 300k i powiedzmy 50/50 programuje, ale dla takiego psiego zysku nie chciałoby mi się ryzykować kontroli. Kontrola to oczywiscie czas,
Development to X godzin
A Analiza/Projektowanie Y godzin