Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Z moją dziewczyną praktycznie nie uprawiamy seksu.

Jesteśmy ze sobą od roku, mamy 24 i 22 lata. Widujemy się kilka razy tygodniowo, w weekendy nocujemy u siebie, mamy dość sporo prywatności. Mimo wszystko, nasze życie e-------e ogranicza się do seksu raz na 3-4 tygodnie, który za każdym razem to ja inicjuję. Próbowałem z nią rozmawiać na ten temat, pytałem co może być przyczyną, odpowiadała, że po prostu ma niskie libido. Przyznam, że nie odpowiada mi to, jednak nie naciskam na nią i jestem jej wierny. Dodam, że to mój pierwszy związek w życiu, ale mimo wszystko uważam że taka częstotliwość zbliżeń jest zbyt mała. Co zrobilibyście w mojej sytuacji? Byliście kiedyś w podobnej?
#s--s #s-x #zwiazki #zalesie #pytanie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61e12f3779ccb9000a8efa79
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rzrbld: no lepsze są odpowiedzi " porozmawiaj z nią", "do lekarza" etc
opcje są dwie, bo to młoda kobieta
1) albo rucha się poza związkiem i nie ma sił/ochoty na niego
2) albo ma niskie libido i lepiej nie będzie

obie opcje powyżej kończą związek bo mają różne temperamenty.
  • Odpowiedz
@Megawonsz_dziewienc: akurat takich sytuacji więcej jest wśród religijnych, które mówią, że one czekają do ślubu :) mają niskie libido i to zajebista przykrywka, a potem s--s tylko do spłodzenia potomka i płacz męża, który ukochał takiego czystego aniołka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@AnonimoweMirkoWyznania: na początku przez kilka lat jest moc, tylko czeka się na każdą okazję. Nie pociągasz jej. Co poradzisz? Nic nie poradzisz. Nie zgodzę się z opinią wyżej, że bez seksu nie można stworzyć związku. S--s znika w każdym związku po pewnym czasie, ale ludzie się nie rozchodzą z tego powodu. Jednak mając te 20 lat z łóżka praktycznie się nie wychodzi ;)
  • Odpowiedz
  • 4
@AnonimoweMirkoWyznania powiedz jej że s--s jest dla ciebie ważny I ty go potrzebujesz dużo więcej. Więc albo ona się dostosuje albo nie ma sensu tego ciągnąć bo nie będziesz całe życie się prosił. Jedyne racjonalne wyjście. Jak laska powie ze ok, to nara. Obróć się na pięcie i szukaj dalej.

Możliwe że za 10 lat ci libido spadnie i raz na tydzień będzie ok. Natomiast proszenie się o s--s nigdy nie
  • Odpowiedz