Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +105
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
cotozazycie +1
Można w ogóle jakoś oszacować czy starym amochodem dojadę bez niespodzianek ok 1500km?
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Mam 27 lat i właśnie poszukuje domu do kupienia. Nie biorę na to kredytu, pracować zaczęłam jak tylko osiągnęłam pełnoletność. Pracowałam w każde wakacje i w czasie studiów, mam za sobą nawet parę prac sezonowych za granicą. W końcu mogę sobie pozwolić na zakup domu bez #kredyt i powiem Wam, że jest to piękne uczucie. Dorastałam w patologii na wynajmie z wizją możliwości polecenia na bruk. Całe życie marzyłam o domku blisko lasu. Po prostu spokojnym życiu. Bez zmartwień. Kredytu bałam się jak ognia bo rodzice byli zadłużeni i wszelkie pożyczki mam skrajnie zdemonizowane w swojej głowie - pamiętam komorników i wizyty Providenta. Po studiach wyjechałam do stolicy bo korpo na Śląsku nie gwarantowało takich zarobków jakich potrzebowałam. Jestem #introwertyk i ze względu na cel musiałam wynajmować pokój w mieszkaniu podzielonym chyba na tyle pokoi ile się tylko dało upchać u jakiegoś #januszebiznesu i byłam nieszczęśliwa. Potem jak hajs zaczął się coraz bardziej zgadzać przeniosłam się do taniej kawalerki. Teraz w końcu wypierniczam na swoje z czystym kontem w BIKu. Piękne uczucie, jestem szczęśliwa i spełniona więc #chwalesie lecz jak to u patodzieci bywa, także #zalesie bo rodzi się we mnie obawa przed tym, że rodzice którzy nie zapewnili mi żadnego startu, zniszczyli dzieciństwo i nasączyli je alkoholem i smrodem tanich papierosów zaczną sobie rościć prawo do tego bym ich przyjęła i się nimi zajęła. U siebie. A choć wiem, że mogę i powinnam ich olać to jednak psychika siada #nieruchomosci
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61e04ac379ccb9000a8eeadb
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
Ale jak będziesz cokolwiek kupowała nie podawaj adresu nikomu z rodziny.
Wymelduj się z domu bo nawet ciebie moga pociagnąc do spłaty długów np za media jako zameldowaną.
Powiedz ze wyprowadzasz sie za granice,do Suwałk czy Szczecina.
Drugi telefon tylko dla rodziny.Zeby Cię nie nękali.
I pilotuj co jakiś czas czy przypadkiem nie odeszli w krainę wiecznych łowów bo trzeba się zrzec spadku na
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: czyli showup, onlyfans, roksa i wszystko jasne
Komentarz usunięty przez autora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Znam to poświęcenie bo mam podobnie - mieszkanie za gotówkę kupiłem w wieku 28 lat, również pracowałem od razu na studiach (najpierw dorywczo, potem etat). Tyle, że mi po pewnym czasie z przepracowania siadła psychika (robiłem po 70 godzin tygodniowo, także weekendy - przez 5 lat rzadko kiedy miałem weekend wolny). Dziennie miałem czasem może z 2 godziny wolnego.