Aktywne Wpisy

Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy

Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
Do wczoraj trzymałem #babydogecoin, od września z zainwestowanego tysiąca $ wyjąłem 4100$, nie wiem czy grać na spadki i znowu kupić, czy może wejść w DogeBonk a może w #stonks? Co o tym myślicie?
Pytam, bo widziałem po Waszych wpisach, że sporo wcześniej namawialiście na wejście, karuzela ruszyła, a ja mam mętlik w co włożyć 17 tysięcy cebulionów tak, żeby coś tam zarobić. Oczywiście interesują mnie tylko #shitcoin, koleżanka na #saitama zarobiła blisko 800 tysięcy $, a jak wspominała kiedyś, że wchodzi z 1500$, to ją wyśmiałem... (ಠ‸ಠ)
@Serafello: IMO z tych dwóch to wolałbym w stonks bo tam jest relatywnie niski mcap gdzie może zrobić te x10-20 przy dobrych wiatrach.
W życiu w to nie wszedłem i bym nie wszedł, to będzie tylko w dół leciało
Co do portfela, to ja już nie używam, tylko dodatek MetaMask i łącze sobie z poocoin. Dużo wygodniejsze od jakiegokolwiek portfela.
Co do Stonksa to tu widze lepsze perspektywy, sam się tam zapakowałem.
Komentarz usunięty przez autora
Dobry dip dzisiaj, jutro wjeżdża coingecko myślę że spokojnie z 400k mcap może zrobić 2mln
Twoj hajs to twoja decyzja, ja jak pisalem siedze w krypto kolo 7 lat, a w zyciu kieruje sie intuicja, tu podpowiadala mi zeby zapakowac na grubo, tak
bodajże 18 stycznia premiera aplikacji/rozszerzenia do przelewania coinów pomiędzy mirkami i twitterowcami a market cap jest jak na razie śmiesznie niski