Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
źródło: 1000029617
Pobierz
MechanicznaPitaja +153
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach

#heheszki #gry #technologia
źródło: comment_1642079622O2Tj83amIxrBRKThsrg3No.jpg
Pobierz@Madridista98: będzie jak dawniej z DVD, każda szkoła miała po jednym i się jeździło stołem z TV i odtwarzaczem od sali do sali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1642080326jM7W1nsuveLveJtJDiTbCT.jpg
Pobierzźródło: comment_1642080497FfeQebdpkuT8HqUeRxnRXZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1642081701PIG23KbpoP6DPs62eG47PB.jpg
PobierzBędzie gorzej niż zwykle, specyfikacja dopuszcza najgorsze dziadostwo w kwestii okularów, a na dodatek kadra nauczycielska nie ma pojęcia co się kupuje. Grube miliony przewalone zupełnie bez sensu.
@Madridista98: tak, a teraz wyciągnijcie zeszyciki i przepiszcie stronę 15 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Madridista98: dokladnie - albo beda prezentowac to na dniach otwartych zeby zachecic dzieciaki. kurna cyfryzacja szkol - najpierw to niech scyfryzują nauczycielki zeby umialy obsluzyc ten zasrany laptop i rzutnik. jak jeszcze bylem w gimbazie to bylem głownym informatykiem klasy bo ogarnialem wejscia do komputera. a informatyka? nauczycielka matematyki