Wpis z mikrobloga

@Mati4265: Malika stary płaci "subskrybcje" za możliwość krecenia interesów w WWA. On sam płacił w ramach "ugody", gdy robił z siebie Teddy Boysa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@abel-tasman: bo ludzie na wykopie to nientylko piwniczaki, którzy walą konia do ladek z only fans. O ojcu pisać nie będę, a sprawę Malika powinieneś przesledzić szukając w google jak na początku zgrywał kibica Legii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 27
@DonCNC: Malik to Malik, ale, że Stano się nie boi tak najeżdżać na starego wyge to aż dziwne. Powinien wiedzieć, że Andrzej po tylu odsiadkach słabo kuma nowoczesne formy przekazu
  • Odpowiedz
@Instrybutor_z_Orlenu: to nie lata '90 nikt mu nic nie zrobi. Tym bardziej, że Słowik czeka jeszcze na inne wyroki. Plus Boras pewnie znowu dupe liże.

@GigaCzad: skoro nie potrafisz dowiedzieć się nic więcej z tej zajawki, to nie jest to wiedza dla ciebie. Nie jestem prawilniakiem, a tym bardziej gangusem.
  • Odpowiedz
@DonCNC: gdybyś coś wiedział to byś napisał zamiast flexować się wiedzą tajemną i odsyłać do googla xD Co za problem napisać 3 zdania z konkretami, skoro i tak piszesz wszędzie po kilkanaście komentarzy z ogólnikami, szpanując czego Ty nie wiesz za kulisami jeśli chodzi o ruchy na mieście, a i tak podobno wszystko jest dostępne w googlu?
  • Odpowiedz
@GigaCzad: ja jestem gangus to Ci odpowiem. W którymś ze swoich teledysków Malik miał wstawkę z tatuażem TB. Po krótkim czasie teledysk został zeedytowany o brak wzorku, a Malik lżejszy o jakieś drobne. Cała wiedza tajemna :D
  • Odpowiedz
@GigaCzad: głupszego argumentu nie przyczytałem. Tak mam 6 lat i muszę się dzielić wszystkim czym wiem, szczególnie gdy jakiś łak z wykopu mnie podjudza xD Napisałem, że na googlu znajdziesz info o tym jak Malik przestał być teddy boysem w kilka minut. A inne konsekwencje, tym bardziej sprawy jego ojca na googlu nie znajdziesz, beciaku a nie chadzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz