Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Sarza01: Ale jest napisane, że albo wzrośnie, albo co bardzo realne (cytat) spadnie, ale nie niżej niż 28k. Ryzykujesz chwilowo 30%, by później pławić się w zielonych luksusach rajdu na bliżej nieokreślone ath, z kresek powyżej wychodzi około 72k. Zatem analiza mówi, że można kupić teraz i liczyć się z chwilową stratą i być może bessą, albo nie kupić i przegapić pociąg. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@inXe: a co jeśli ja chce żeby btc nie wrócił ponad 40k do 2023 roku. Moje chciejstwo jest warte tyle samo co wasze xD
  • Odpowiedz
  • 0
@inXe: a jak myślisz że nie spadnie poniżej 28 bo tam są jakieś kreski i dołek. To ci powiem ze właśnie tam spadnie żeby po zamykać takich jeleni co myślą że tego ktoś tam będzie bronił. Nie na tym rynku.
  • Odpowiedz
  • 0
@Sarza01: Ziomek ja Ci zrobiłem analizę analizy, bo założyłeś że autor sugeruje ze będzie rosło. Każda analiza bazuje na 'albo spadnie albo urośnie' ( )
  • Odpowiedz
  • 0
@Sarza01: To już nie do mnie temat, ja tam zbieram różne alty dla technologii ( ͡º ͜ʖ͡º), a na dźwigni wykorzystuje co rynek podrzuca i tak to się kręci w tym kryptoświecie
  • Odpowiedz