@pwolski93: Ej ja nie spełniam tylko chodzenia spać o 21! Panny już się pewnie w kolejce ustawiają, a żadnej nie widzę, bo pewnie biją się o 1st miejsce. Innego wyjaśnienia nie widzę (╯︵╰,)
pomaga w kuchni - czyli albo zajęty, albo mieszka z mamą
@Askaukalis: Pomagać kobiecie w kuchni to trzeba być niespełna rozumu. Przecież potem znajdą powód do kłótni bez problemu. Np ser był za grubo pocięty. Lepiej przyjść na gotowe i powiedzieć że było smaczne albo gotować samemu.
@pwolski93: To jest o jakimś dziecku? Sprząta pokój, kładzie się spać o 21:00. Jak się dobrze wytresuje (bo z wychowaniem nie ma to nic wspólnego) to przecież każdy dzieciak taki będzie.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
źródło: comment_1641883295A7S0PtOhHxcKCuIEBAQqxj.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
(╯︵╰,)
@Askaukalis: Pomagać kobiecie w kuchni to trzeba być niespełna rozumu. Przecież potem znajdą powód do kłótni bez problemu. Np ser był za grubo pocięty. Lepiej przyjść na gotowe i powiedzieć że było smaczne albo gotować samemu.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@pwolski93: @login-jest-zajety: Albo w podstawówce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Yurakamisa: Część mężczyzn to chyba masochiści, skoro pozwalają na takie zachowanie i tkwią w takich związkach.
@choochoomotherfucker: Jak się jest brzydkim to się ucieka od samotności.