Aktywne Wpisy
Wrrronika +1061
Śmiechu warte
Baba nigdy nie leciała samolotem i na 1 wycieczkę wybrała Sri Lankę xD
Oszczędzała trochę i jedzie na 10 dni sama.
Więc
Baba nigdy nie leciała samolotem i na 1 wycieczkę wybrała Sri Lankę xD
Oszczędzała trochę i jedzie na 10 dni sama.
Więc
9HYx +80
Cześć, mam prośbę - możecie podać JEDNĄ KSIĄŻKĘ, którą według was należy przeczytać chociaż raz w życiu?
Chcę zrobić listę książek, którymi warto się zainteresować - nieważne jaki gatunek.
Z góry dziękuję.
#ksiazki #czytajzwykopem #czytanie
Chcę zrobić listę książek, którymi warto się zainteresować - nieważne jaki gatunek.
Z góry dziękuję.
#ksiazki #czytajzwykopem #czytanie
14.12 wysłano paczkę, z Florydy do POLSKI. Zazwyczaj szła do 2 tygodni, a tu nagle jakiś klops.
Poczta Polska mówi, że oni nic nie dostali, że nie mają paczki mej i co Pan nam zrobisz, nic Pan nie zrobisz, dzwoń Pan do nadawcy bo może nie wysłał.
Nadawca wysyła skan paragonu z numerem trackingu - czyli wysłał.
USPS z kolei mówi, że paczki też nie mają bo wysłali i powinna być u mnie, dawno - poszła przez Lizbone i powinna być już u mnie.
Jeden tracking, dwie rózne historie, paczki jak wiadomo - brak. Kiedy dojdzie? Nie wiadomo.
Miał ktoś podobny przypadek? tracking na CH, kończy się na US. Screeny trackingu w pierwszych komentarzach
#poczta #pocztapolska #kurier #usps #usa
Kto kłamie?
Ukradli w Polsce
Wygląda na to, że przesyłka nie została jeszcze przekazana przez linię lotniczą dla Poczty Polskiej. Samo dotarcie worków z listami i paczkami nie oznacza jeszcze, że trafią one w ręce Poczty Polskiej.
Jednym słowem - dramat co oni robią, dramat.
@blargotron: nie dzwoń xd nikt nie odbierze i jeszcze przyjdzie ci fajny rachunek za połączenie