Aktywne Wpisy
Hopsa +101
Hejka,
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Kalinka89 +10
Czym się wspomagacie podczas kilkugodzinnej podróży za kierownicą. Ja po 3 godzinach zaczynam zamulać, a kawa działa tylko na chwilę
Mój setup to: R5 3600 + 1660 super
Nie gram raczej w gry, okazjonalnie jakiś CS GO, FIFA czy inna strzelanka, ale bardzo sporadycznie.
Większość czasu spędzam w przeglądarkach + full okienek
Chce kupić 34, 165hz, 3440 x 1440, IPS, i co najważniejsze 21:9.
Moje pytanie, jak Wam pracuje się na 21:9?
Jestem już prawie zdecydowany na taki monitor, ale boje się tego formatu. Ktoś coś, jakieś pomocne opinie?
#monitory #pcmasterrace #komputery #grafika #sprzetkomputerowy
Komentarz usunięty przez autora
Do pracy na komputerze moim zdaniem 3x 1440p >> ultrawide
@Wojtas87: a wystarczy użyć troszeczkę wyszukiwarki i głowy i dostać od buta powertoys ;)
Jakie czynniki stawiasz na pierwszym miejscu mówiąc o wyższości 21:9?
Komentarz usunięty przez autora