Wpis z mikrobloga

@benq86: Widzę, że wszędzie w poważaniu tutaj ta stronka. A dziedzina?, coś z profesją związane czy jakieś fizyczne naginanie? Mój angielski nie jest idealny. Słyszałem, że jest tutaj coś takiego jak co-op dla studentów, żeby zacząć robić praktykę. Spróbuję się rozejrzeć. Średnia zarobków tutaj takich zwykłych prac to 1500$. Jeżeli możesz mi coś polecić to będę wdzięczny ;]

pozdrawiam

Leszek
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

hej

w toronto mieli cos takiego jak jobcentre gdzie mozna bylo sie zarejestrowac, otrzymac porade itp. korzystalem tylko z darmowego internetu i drukarki u nich, ale moze ci jakos pomoga ;) sprawdz tez stronki www.jobbank.gc.ca i workopolis.com.

najlepsze zarobki sa chyba w budownictwie i kelnerowaniu ;) polecam robotke w knajpach, bo nawet jako zwykly busboy zarobisz ponad stowke za wieczor spokojnie (w lepszych knajpach). gdzie indziej rzeczywiscie placa okolo 1500 miesiecznie i
  • Odpowiedz
Dzięki ;] U Ciebie angielski był "fluent" ? Budowlanka może być. Właśnie jestem w hostelu z kolesiem z Australli i namierzył pracę w zawodzie jako kierownik budowy. 25$/h. Tylko, że on czuje się jak u siebie. Jeszcze raz dzięki za informacje.

pozdrawiam

Leszek
  • Odpowiedz