Wpis z mikrobloga

@K5vf_gjf9 dlaczego? Sądzisz że Natan jest gymcelem?
Imo bycie simgą tak to też cope ale kobiety naprawdę nie zasługują na Natana który poświęcił tyle czasu ja swój wygląd, podczas gdy one siedziały na dupie.
On za to akceptuje siebie i nie jest wyśmiewany, więc robi to dla siebie. Dlatego #redpill to błędne koło zaczynasz zapieralać żeby mieć coś na co inni nie pracują i jeszcze zawsze możesz to stracić.
  • Odpowiedz
@GrimmjowJeagerjack
nohomo, but...
Obejrzałem tylko chwilę, czyli pewnie po całej przemianie. Na skrinie ciężko uwierzyć, że to ta sama osoba. Sam naprawdę dużo zmieniłem w zeszłym roku względem sylwetki (co też odbiło się na twarzy), ale to dalej mnie zaskakuje, jak duży ludzie mogą mieć potencjał przy sporym jego ukryciu. I tak, trochę czarnej pigułki w tym jest, bo ludzie potrafią odbierać mnie w kontaktach mocno inaczej teraz
  • Odpowiedz
@fookinraww ale też nie ogarniam bycia gammą, gamma to fake sigma. Jeżeli poprzez gymmaksing możesz zamienić się z incela w oskarka, to beta może zmienić się w alfe. A samiec gamma nie wie jak to jest być alfą odmawia czegoś co mu się nie należy co nie ma sensu.
  • Odpowiedz