Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +722
MiΓ³d na oczy, serce i duszΔ
- wjedΕΊ autem na chodnik
- stoi chΕop z kamerΔ
- prΓ³buj go rozjechaΔ
- potem wysiΔ dΕΊ i prΓ³buj go pobiΔ
- PROFIT: mandat 1500 zΕ + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zΕ + nasrane w papierach do koΕca ΕΌycia xD
- wjedΕΊ autem na chodnik
- stoi chΕop z kamerΔ
- prΓ³buj go rozjechaΔ
- potem wysiΔ dΕΊ i prΓ³buj go pobiΔ
- PROFIT: mandat 1500 zΕ + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zΕ + nasrane w papierach do koΕca ΕΌycia xD

Ksiega_dusz +82
750 zΕ/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj plujΔ sobie w mordΔ, ΕΌe poszedΕem na mat-fiz. PamiΔtam teΕΌ, jak w liceum robili mi pranie mΓ³zgu, ΕΌe jestem na jednym z najlepszych rozszerzeΕ, ΕΌe potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawΓ³d, pewna przyszΕoΕΔ. Stfu im na gΕupi ryj. Tak, jak zostaΕem zmanipulowany, uksztaΕtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziΕem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
ΕΊrΓ³dΕo: ZdjΔcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz

ΕΊrΓ³dΕo: 1000019364
PobierzBoomerskie bingo
I prΔdzej to w klasyku skoΕczy siΔ paliwo poniewaΕΌ kiedyΕ producenci nie dbali o spalanie. Ten po lewej ma pewnie wtrysk bezpoΕredni ktΓ³ry lepiej dawkuje paliwo + wiele innych systemΓ³w zmniejszajΔ ce spalanie dziΔki ktΓ³rym nawet przy silniku 3.0 przejedzie wiΔcej
Jakby co to masz racjΔ: ten nowszy lepszy i bezpieczniejszy.
@Rustyyyy ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°) Tym siΔ bΔdzie martwiΔ 10 wΕaΕcieciel xD
A tymcasem jak widaΔ na obrazku ci ludzie sΔ nieszczΔΕliwi, za to szczΔΕliwi sΔ ci, ktΓ³rzy tego nie majΔ .
Czemu wiΔc wszyscy chcΔ byΔ tymi w biaΕym?
Komentarz usuniΔty przez autora