Wpis z mikrobloga

Hehe nie no chłopaki coś wam szczerze napiszę.

Rozbraja mnie ten cyrk naprawdę.

6 stycznia, dzień wolny, święto, popołudnie.
A tu grupa chłopów dorosłych spod znaku grubego ze Starosielc siadają przed komputerkiem i czekają na wpłaty.
Chodzą po kolędzie czaicie XD?

Jeden Suchodolski siedzi, nic ciekawego się nie dzieje, Kononowicz kaszlnie, beknie, schizofrenik na czacie poklepie.
A kasa idzie z waszych kieszeni i dzieli się na sześciu albo i siedmiu.

Drugi wiadomo, naszczekał, z popaprańcami z neta powygrywał, nóżki jego wydeptali dla was szkolną antylateksowo to siada przed komputerkiem. Kubek wystawia i daj daj daj.
Trzeba jakoś się pożegnać w końcu, co nie? Wiedzieć kiedy na żebry się udać, by najwięcej od niepełnosprytnej widowni wyciągnąć.
Pojutrze będzie można wrócić, Sławek wziął leki to nie wyjdzie, ale Rafał ze śmietnika jajko wyciągnie to będzie nowy temat interwencyjny XD

Trzeci Meksykano, no cóż tradycja jest tradycja, sponsorzy przedwczesnej emeryturki się znajdują i jest mniej lub bardziej wesoło, zależy jak się nogą z łóżka wstanie i czy będzie wena na pokazanie ruin pod Suwałkami czy nie.

Ale co jeszcze śmieszniejsze to to, że potem sobie wchodzę na tag, a tam jakiś rybeńka czy inny antyboboluch dumny z głową jak paw, bo Łukasz W. kasę dostał, wysłałem kasę.
O nie to chyba więcej niż Jarek A. co pocznie boboluch, chyba się zemściłem, chyba się zemściłem.

Czy da się bardziej marnować pieniądze niż poprzez sponsoring patologii bez przyszłości?
Kto tu się na kim mści?
Elyta z wykopa na samym sobie, antybobolaki są w tym mistrzami, banują sobie konta, wysyłają pieniądze jak jakieś stare baby do rydzyka, wpędzają się w wir negatywnych emocji.

Serio ludzie, obciach XD

#kononowicz #patostreamy
źródło: comment_1641506680XzrMVGXXMfibhquNJ8wIPV.jpg
  • 5
no wariactwo ale ze 30 milionow ludzi i oni wszyscy o tym wiedza ze ktos te pieniadze im wysle. bardziej smieszy to czarowanie slepych, ciagle te emocje bo wlasnie rafal ma jajka ze "smietnika" (tak 300 jajek ze smietnika XD niech ktos sobie to wyobrazi taki smietnik na jajka XD). i tak sie tworza wójcikowe mity, cos tak jest zawsze przekrecone, cos bez sensu ale pelikany lykaja. za tydzien znow rafal zadzwoni