Wpis z mikrobloga

@xWiteQx: vivus.pl wonga, i costam jeszcze jest takiego jednego, z ktorego kiedys przy kryzysie korzystalem. Dobre rozwiazanie zeby dopiac budzet. Tam jest tak, ze pierwsza pozyczka za darmo, a jak oddasz w ciagu miesiaca to tez hez górki, i tak sie slizgalem od jednego do drugiego w momentach najwiekszego kryzysu, az Wujek Sam łaskawie przyznal mi wize po blisko roku, dzieki czemu przemierzam ten glob wszerz i wzdluz i jeszcze mi
@extraordinary_seaman: no gdybym mógł tam pożyczyć to bym tu nie pytał, ale nie chcą przyznać nigdzie

@Pozdzierany_Gumolit: tak, jak wyżej napisałem + nie wiem o co chodzi ze sformułowaniem "porządnych". To, że ktoś potrzebuje pieniędzy nie znaczy, że nie jest porządny. Może ma jakiś problem finansowy, a może łączy pracę ze szkołą przez co nie może zarabiać np 6k na miesiąc.

Fakt faktem ludzie niejednokrotnie mają problem z pożyczeniem komuś
@mikau: wiem, dlatego ile mogę tyle sobie dorabiam zdalnie jako copywriter ale czasem zdarza się tak, że mam większe wydatki. Z racji tego, że nikt mnie nie utrzymuje muszę sobie jakoś radzić