Wpis z mikrobloga

Zdanie userów wykopu o uchwale Facebooka w sprawie odmówienia świadczenia usługi Konfederacji w wyniku propagowania dezinformacji o COVID
Zapraszam do głosowania
#neuropa #4konserwy #antykapitalizm #libertarianizm

Głosowanie za słusznością decyzji Facebooka

• Neuropa - Za 18.4% (29)
  • Neuropa - Przeciw 7.6% (12)
  • Neuropa - Wstrzymuje się 8.9% (14)
  • 4konserwy - Za 3.8% (6)
  • 4konserwy - Przeciw 7.0% (11)
  • 4konserwy - Wstrzymuje się 1.3% (2)
  • Niezrzeszeni - Za 21.5% (34)
  • Niezrzeszeni - Przeciw 25.3% (40)
  • Niezrzeszeni - Wstrzymuje sie 6.3% (10)

Oddanych głosów: 158

• 15
Ciekawe kiedy zabronia tej dezinformacji o zaburzeniach umyslowych w postaci identyfikowaniu sie z 52 plciami. To doprowadza do tylu samobojstw w wyniku braku leczenia.
@SirSherwood: Nie rozumiem pojęcia słuszności. To ich prywatna decyzja i #!$%@? mi do tego. Więc głosowanie za czy przeciw jest niedorzeczne.
Pytanie powinno być,
"Czy FB ma prawo do podejmowania własnych decyzji w zakresie regulacji treści na ich własnej stronie"

Albo idźmy dalej:
"Czy FB może sobie podejmować arbitralne decyzje odnośnie regulacji treści na własnej stronie nawet jeśli podważa uch własny regulamin".
Znowu, ich prywatny folwark, więc tak naprawdę dla nich
@SirSherwood:
Neuropa ZA. Zamordystyczne, antydemokratyczne partię trzeba tępić.
Byli za zakazem aborcji, zakazem obrażania religii, za likwidacją TVN. Tepić, tepić jeszcze raz tępić.
Tępić wrogów wolności.
@SirSherwood: za, ponieważ jeśli moi wrogowie się nawzajem tępią to bardzo mnie to cieszy. gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta. ja jestem przeciwny facebookowi i jego użytkowników uważam za ludzi marnujacych swój czas i dobrowolnie oddających informacje o sobie, a w skrócie głupich. tak, sam też byłem takim idiotą do niedawna ( ͡° ͜ʖ ͡°)