Aktywne Wpisy

mirko_anonim +46
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000
Ostatnio na Wykopie rozlało się sporo hejtu na polską gastronomię. Prawie w całości nieuzasadnionego. Od dwóch lat prowadzę osiedlową pizzerię i uwierzcie, że każdy dzień to walka o przetrwanie. Dosłownie każdy, bo w niedziele i święta też pracujemy. Od 10:00 do 22:00, czyli 12 godzin, czyli więcej niż jakikolwiek zakład pracy czy firma. Czynsz: 10 000 zł miesięcznie. Media (gaz, prąd, woda): 6000 zł, koszty zatrudnienia 25 000

KotZWorka +40





Kiedy nie wiesz jak prawidłowo wsiąść na kobyłę...
źródło: comment_1641380006o2VDkbguOs2XheD4JuKXyE.jpg
Pobierzźródło: comment_1641380067OsyrYo0KVk3rB4Qx14eS2T.jpg
Pobierzźródło: comment_16413800965b3tGNdb23cem9nafubAAm.jpg
Pobierzźródło: comment_1641380123JE0Crs3tmhXVTZNkFSuUvy.jpg
Pobierz