Wpis z mikrobloga

• 1586
#wykop
Jestem na tym portalu ponad 10 lat, ale takiego ścieku to dawno nie było. Mirko to Mirko tu zawsze był ściek, ale to co się na głównej dzieje to jakaś masakra. Masa pisowskich troli miesza się z szurami, którzy co chwila wynajdują kolejne brednie, które średnio rozsądny człowiek obali w 3 minuty. Siedzą dzień w dzień te same osoby i komentują cały dzień w tą samą stronę... Nasrać tylko tu zostało. Będą troli i debili zniszczyła ten portal.
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Masa pisowskich troli miesza się z szurami, którzy co chwila wynajdują kolejne brednie, które średnio rozsądny człowiek obali w 3 minuty

@Maver87: gdybyś to jedno zdanie napisał:
Masa troli miesza się z szurami/covidiotami, którzy co chwila wynajdują kolejne brednie, które średnio rozsądny człowiek obali w 3 minuty
Bym uznała, że masz 100% racji. A tak, cóż, jesteś jednym z nich.
  • Odpowiedz
via Android
  • 150
@Evies1980 gdyż? Serio nie masz poczucia, że co chwilę czytasz o zapaleniu serca mięśniowego u szczepionych, albo ilu sportowców umarło w tym roku? Nie mówię, że nadmiernych fanów szczepień też nie brakuje ale myślę że bzdury to szury 85 procent do 15 procent covidanie
  • Odpowiedz
@Maver87: Nie wiem, których trolli jest więcej.
Chcialam tylko powiedzieć, że podziwiam cię, że wchodzisz na główną od 10 lat i jeszcze jakoś się trzymasz. Uważaj na siebie
  • Odpowiedz
@Maver87: aktualnie inny temat nie istnieje, covid covid i jeszcze raz covid. Nie można otworzyć lodówki aby nie słyszeć ile to dzisiaj osób umarło i się zaraziło. Ale nie słyszysz, że dużo więcej umarło na zawały i udary - mamy to w dupie. Tak samo jak mamy gdzieś chorych na raka, po co ich leczyć? Jest przecież covid.
A co nasze państwo zrobiło przez 2 lata? nic. Rozdało masę kasy,
  • Odpowiedz
@Maver87: Nie, po prostu internet stał się bardziej powszechny, łatwiej dostępny i pisanie głupot jest teraz łatwiejsze z powodu serwisów społecznościowych. Kiedyś trzeba było się po forach bujać, a teraz facebook i twitter wszystko ułatwił.
@Paula_pi:

Chcialam tylko powiedzieć, że podziwiam cię, że wchodzisz na główną od 10 lat i jeszcze jakoś się trzymasz. Uważaj na siebie

Oj znam to. Ostatnio zacząłem tam wchodzić, bo mnie pisowska propaganda
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Maver87: Mirko było kiedyś fajne. Wzrosła liczba użytkowników to spadł poziom. Zresztą co tu pisać. Kto jest dłużej ten widzi różnicę.
  • Odpowiedz