Aktywne Wpisy

lukasj +37
Szczerze? Po tej aferze z KPO czuje się trochę jak frajer - wszystko w firmie finansuje za własne pieniądze (nigdy ani złotówki żadnej pomocy), a tutaj branża HoReCa dostaje kasę na jachty, samochody, solaria... I pewne nie tylko ja się tak czuje, bo to po prostu przekracza wszelkie granice absurdu i marnowania pieniędzy. To jest po prostu kpina. I na to idą nasze podatki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

heheszek +9

Komentarz usunięty przez moderatora
standardowo szurom życzę zakażenia z ciężkim przebiegiem
@Gon70: Ja poszedłem na luzaczku bez zaciskania zębów. Polecam ten stan
@Gon70: Według was czarmanderów powinienem być trupem od 5 miesięcy. Z każdym dniem czuje że żyje na kredyt xD
@Gon70: Ale takie pytanie, skoro mówienie na TVN o pandemii i faktycznych zgonach spowodowanych covid-19 to straszenie i należy tego zaprzestać to czy opowiadanie o zgonach które mają nastąpić masowo w nieokreślonej przyszłości z powodu szczepień to nie jest jeszcze gorsze straszenie?
@Wap30: Po ponad roku scamu medialnego oraz politycznego, poszli na kolejny scam. To się nazywa instynkt samozachowawczy.
@GaiusBaltar: Za to Szumowski był doktorem nauk medycznych i lekarzem, a p-------ł to samo.
@KochanekAdmina: kolejnego pseudo lekarza posłuchaj, który na zlecenie rządu straszył obywateli, gdy sam nie wiedział jeszcze nic o wirusie. Lekarz, któremu masz ufać, to Twój lekarz rodzinny. A nie Pan z telewizji.
@DunningKruger: informacje medialne i inne publicznie dostępne nie są scamem, o ile nie są korzystne dla szczepionek ( ͡° ͜ʖ ͡°) patrz pan jaka chirurgiczna precyzja tego mechanizmu, kto by pomyślał że to możliwe