Wpis z mikrobloga

@Nodreh: Tobie może się podobać, komuś innemu nie. Każdy ma inne preferencje jeżeli chodzi o wygląd.
Op jasno swoim postem przekazał, że wg niego nie jest ładna.
Mnie zastanawia tylko czemu tak nagle z dupy wykop zaczął po niej jechać. Dlaczego teraz, a nie miesiąc czy dwa temu. Bo z tego co kojarzę to ona już tam jest od dobrych paru miesięcy.
A teraz, jak codziennie przeglądam mirko przy sraniu to
no właśnie Kacper kiedyś na jakimś streamie mówił, że są w bliskich relacjach/spokrewnieni - ja to uznałem za kuzynostwo, ale ktoś wrzucił zdjęcia jak się tulą - więc może związek?

- bycie zatrudnioną dlatego że jest dziewczyną jednego z byłych pracowników

@matka_boska_w_klapie: @SiDi: o kogo chodzi?
@clickPLUS: dawaj, pokaż mi foto z moim ryjem

wiec po #!$%@? bronisz kogos jak naawet się nei zagłębiłęś w temat

serio? następny nie potrafi czytać? do was to trzeba #!$%@? idioci drukowanymi literami mówić, nie wiem jak mam napisać prościej żeby dotarło. autor obrazka ciśnie z jej wyglądu, tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie. nie muszę się zagłębiać w temat jeśli i tak nie dotyczy on tego czy dziewczyna się nadaje
@guest: no jak o kogo? o tę dziewczynę ze zdjęcia - Julię, która od niedawna jest w TVGRY. Pojawiła się ona pierwszy raz na jakimś streamie w 2018/2019, na którym również był Kacper - już wtedy była nijaka. Ludzie byli ciekawi kim jest i Kacper Pitala (ten mądry co właściwie odszedł, prowadzi swój kanał i wydał swoją książkę), powiedział, że są ze sobą spokrewnieni/w relacjach - nie pamiętam dokładnie. Potem ona
@asereheahaehe: Ale płycizna, czepiać się wyglądu, zwłaszcza że tam 90 procent redakcji urodą nie grzeszy.

+ Ja na przykład uważam, że dziewczyna jest ładna. Na pewno klasyczna uroda to to nie jest, ale zwraca uwagę. I nawet z ekstrawaganckimi włosami wygląda naturalnie. Gusta są różne.