Aktywne Wpisy
Buczeska +24
Hej
Właśnie zauważyłam jak typ zaparkował na miejscu dla dużej rodzinki na parkingu galerii Bronowice i poszedł sobie na siłkę
Był sam rzecz jasna. Gdzie go mozna #!$%@?? Jest za to w ogóle jakiś mandat?
Nie lubię cwaniactwa, a typ jest leniwa bulwa bo chciał stanąć jak najbliżej wejścia.
I nie podróżował autem za mniej niż 250k, więc to nie tak że ten mandat sprawi że będzie #!$%@? gruz.
#krakow #prawo #
Właśnie zauważyłam jak typ zaparkował na miejscu dla dużej rodzinki na parkingu galerii Bronowice i poszedł sobie na siłkę
Był sam rzecz jasna. Gdzie go mozna #!$%@?? Jest za to w ogóle jakiś mandat?
Nie lubię cwaniactwa, a typ jest leniwa bulwa bo chciał stanąć jak najbliżej wejścia.
I nie podróżował autem za mniej niż 250k, więc to nie tak że ten mandat sprawi że będzie #!$%@? gruz.
#krakow #prawo #
1atilla1 +269
- przeprowadź absurdalny atak paralotniami na jedną z najpotężniejszych armii świata
- w pierwszej kolejności zaatakuj lewacki techno festiwal, zabij i okradnij jego uczestników, następnie profanuj ich zwłoki
- wrzucaj filmiki w neta z szabrowania cywilnych domów
- porwij staruszkę, dzieci i jakieś randomowe kobiety, drzyj mordę "allah akbar" , wszystko ląduje na tiktoku
- w odpowiedzi od 24h koszerne rakiety spadają na całą Gazę, armia rzymian odcięła prąd i dostawy żywności
- w pierwszej kolejności zaatakuj lewacki techno festiwal, zabij i okradnij jego uczestników, następnie profanuj ich zwłoki
- wrzucaj filmiki w neta z szabrowania cywilnych domów
- porwij staruszkę, dzieci i jakieś randomowe kobiety, drzyj mordę "allah akbar" , wszystko ląduje na tiktoku
- w odpowiedzi od 24h koszerne rakiety spadają na całą Gazę, armia rzymian odcięła prąd i dostawy żywności
#tvgry #heheszki #humorobrazkowy #polskiyoutube
Op jasno swoim postem przekazał, że wg niego nie jest ładna.
Mnie zastanawia tylko czemu tak nagle z dupy wykop zaczął po niej jechać. Dlaczego teraz, a nie miesiąc czy dwa temu. Bo z tego co kojarzę to ona już tam jest od dobrych paru miesięcy.
A teraz, jak codziennie przeglądam mirko przy sraniu to
@matka_boska_w_klapie: @SiDi: o kogo chodzi?
serio? następny nie potrafi czytać? do was to trzeba #!$%@? idioci drukowanymi literami mówić, nie wiem jak mam napisać prościej żeby dotarło. autor obrazka ciśnie z jej wyglądu, tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie. nie muszę się zagłębiać w temat jeśli i tak nie dotyczy on tego czy dziewczyna się nadaje
@guest: Może nawet nie on jeden, skoro szefu ją dostrzegł jak miała 16 lat to może przekazują ją między sobą w redakcji jak się jednemu znudzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
+ Ja na przykład uważam, że dziewczyna jest ładna. Na pewno klasyczna uroda to to nie jest, ale zwraca uwagę. I nawet z ekstrawaganckimi włosami wygląda naturalnie. Gusta są różne.
@trejn: masz stwierdzone jakies schorzenie?
@woldysznator_te_osiemset: a powinni, bo taki właśnie mają target.