Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki, czy jest szansa na znalezienie dziewicy gdy sam mam 30 lat? Niestety jak dowiaduję się od dziewczyny, że miała faceta i z nim uprawiała seks to mnie dosłownie mdli. Seks to nie zabawa. Seks służy rozmnażaniu się. Kto uważa inaczej musi iść do psychologa. Zresztą jakby nie patrzeć - chyba więcej niż co druga osoba powinna iść. Naprawdę w życiu nie ma lepszych rzeczy niż seks? Kobiety i mężczyźni nie odczuwają żalu oraz poczucia winy po tym jak się dopuściły takowego aktu? Już słyszałem od jednej dziewczyny, że wpadła w wieku 20 lat mimo używania środków antykoncepcyjnych. Także i tak też można. Zupełnie nie rozumiem tak nie szanujących się dziewcząt oraz uprawiania tej rzeczy skoro można dzięki niej spierniczyć sobie życie. Posiadanie dziecka to tak jak posiadanie kredytu. Bo faceci jak faceci - odhaczenie, że się kogoś zaliczyło to powód do dumy.
Już zaakceptuję fakt, że miała chłopaka. Oczywiście z którym wcześniej nie doszło do niczego. Alkohol i papierosy absolutne zero. Dawniej jeszcze nie chciałem aby jadła słodycze, ale teraz i z tym wymaganiem zjechałem. I nie - tylko nie każcie mi szukać na forach katolickich. Ja nie z takich którzy piją krew i jedzą ciało Chrystusa, wierzą w Maryję dziewicę oraz zamianę wody w wina mimo dzisiejszej technologii. Satanistyczne obrzędy, absolutnie nie wierzę w coś takiego.
#zwiazki #przegryw #seks #rozowepaski #niebieskiepaski #redpill #blackpill #samotnosc #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61d2cded0ed247000a9289af
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 72
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Uważasz, że świat ma problem, ale to ty masz problem z tym, że świat funkconuje inaczej niżbyś chciał. Sugeruję konsultację z psychoteraputą i to bez złośliwości. A jeśli nie chcesz przyjąć tego faktu do wiadomości, to współczuję tego w jakiej goryczy spędzisz życie szukając dziewicy w wieku 30 lat aby z nią założyć rodzinę wedle własnej wizji świata.
  • Odpowiedz
Niestety jak dowiaduję się od dziewczyny, że miała faceta i z nim uprawiała seks to mnie dosłownie mdli. Seks to nie zabawa. Seks służy rozmnażaniu się. Kto uważa inaczej musi iść do psychologa.

@AnonimoweMirkoWyznania: Niestety jak się dowiaduje, że ktoś jada w wystawnych restauracjach to mnie dosłownie mdli. Jedzenie to nie zabawa. Jedzenie służy dostarczeniu energii, mikro- oraz makroelementów, a nie czerpania przyjemności. Jak ktoś uważa inaczej musi iść do psychologa.
  • Odpowiedz
Niestety jak dowiaduję się od dziewczyny, że miała faceta i z nim uprawiała seks to mnie dosłownie mdli. Seks to nie zabawa. Seks służy rozmnażaniu się.

@AnonimoweMirkoWyznania: Rozumiem preferowanie układu, w którym oboje małżonkowie są dla siebie pierwszymi. Jeżeli ktoś ma takie marzenie i preferencje, okej.
Ale szczerze nie wyobrażałabym sobie wziąć za męża osoby, która uważa że seks ma służyć tylko rozmnażaniu się, i kto byłby tak bardzo wrogo nastawiony
  • Odpowiedz