Aktywne Wpisy
giga_jablecznik +147
#facebookcontent #heheszki
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
taginaczarno2 +662
#sejm Radek to jest zupełnie inny poziom jak chodzi o jakość w polityce, coś do czego pisowcy nawet nie mają podjazdu. Tutaj sam poziom wypowiedzi pokazuje ile prawdziwe wykształcenie naprawdę daje człowiekowi, a nie jakieś kupione dyplomy z wiadomej uczelni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Opisałem mu objawy, pierwsze co pyta czy byłem szczepiony, mówię, że nie, ale jestem ozdrowieńcem. Chłop przepisuje mi ibuprom i kieruje na test na covid. Na moje pytanie co mają moje objawy do covida nie potrafi jednoznacznie odpowiedzieć, bo pan ma infekcje blablabla. No dobra ale krtani #!$%@? i strun głosowych, a nie covid XDDD. Zbadał mnie przez telefon idiota #!$%@?. Teraz mi niby dali kwarantannę do czasu zrobienia testu XDDDD sram na ten test, idę w poniedziałek do przychodni żeby mnie normalny lekarz obejrzał
#covid19 #szpital
Komentarz usunięty przez moderatora
Bardzo poważna choroba jak ci się nie chce
@justnormalguy2: do szpitala z zapaleniem krtani? Nie
@justnormalguy2: Każdy rozsądny lekarz też skieruje cię na test. Dziwnym trafem odsetek szurów jest największy wśród ludzi słabo wykształconych i mało inteligentnych za to kierujących się tzw. "chłopskim rozumem".
@TrapGod: przeciez tam sami zaszczepieni xD
A potem covidianie maja święto bo patrzcie ze ci bez szczepionki to tak czesro covid łapią!!
Komentarz usunięty przez moderatora