Aktywne Wpisy
donalejd +104
Co zabiło ten fantastyczny system? Dzisiaj tylko iphone albo samsung :/
#windowsphone #nokia #kiedystobylo #technologia
#windowsphone #nokia #kiedystobylo #technologia
Lolenson1888 +617
Mówcie co chcecie, najlepszy polski komentator obecnie.
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
Opisałem mu objawy, pierwsze co pyta czy byłem szczepiony, mówię, że nie, ale jestem ozdrowieńcem. Chłop przepisuje mi ibuprom i kieruje na test na covid. Na moje pytanie co mają moje objawy do covida nie potrafi jednoznacznie odpowiedzieć, bo pan ma infekcje blablabla. No dobra ale krtani #!$%@? i strun głosowych, a nie covid XDDD. Zbadał mnie przez telefon idiota #!$%@?. Teraz mi niby dali kwarantannę do czasu zrobienia testu XDDDD sram na ten test, idę w poniedziałek do przychodni żeby mnie normalny lekarz obejrzał
#covid19 #szpital
O ja pier^&^, nie mam
Szanuję.
No widzisz przyjmowałaś pacjentów z covid, nie zachorowałaś a nie byłaś jeszcze nawet zaszczepiona, więc dlaczego się bulwersujesz tak w tym temacie? Gdzie tu logika? Jakbyś wiedziała jakie masz powikłania to zaszczepiłabyś się? Możesz powiedzieć jakie to są powikłąnia i jaka szczepionka? Nie przyjmujesz boostera? Zaraz paszport się przecież skończy skoro w grupie 0 jesteś, nie ma odgórnego
Odważna jesteś ( ͡°
Może tobie się sytuacja
No właśnie, a dlaczego większość jednak nie wymaga wizyty lekarskiej? Ile % u nas osób z pozytywnym wynikiem jest hospitalizowanych? Sprawdzałaś
Mniej więcej wiem bo albo sama kieruje albo potem wracają do mnie z wypisami. Niewiele.
Np ma objawy które są niepokojące. Czy ja wiem są rzeczy które są niepokojące i są takie które nie są. Jak się zwraca na jedne a na drugie nie to jest ok. Jak długo jak się pacjenta dobrze zapyta. Zbieranie wywiadu to jest
Nie wiesz jaką masz grupę krwi? Żartujesz sobie?