Wpis z mikrobloga

• 1
@Manymouse i tak o niebo wyższy poziom niż tvgry. Tvgry jest sponsorowane z reklam nabijanych głównie z prowokatorskich publicystyk.

Z tego co podałem to najwięcej oglądam Gameranx. Zagrajnika akurat najmniej.
  • Odpowiedz
  • 5
@SoLUffka xD kurka to wszystko wyjaśnia. Masakra jaki nepotyzm, wkręcił dziecko do tvgry (pierwszy raz tam się pojawiła jak miała 16 lat)... ile Kacper ma? Z 28? 30?
  • Odpowiedz
@arkan997: w sumie poza (byłym) szefem i tym mądrym to reszta była denerwująca. Na szczęście oboje już tam nie robią więc można odsubskrybować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@arkan997: dla mnie większym problemem jest "szef", którego materiały kiedyś bardzo lubiłam, a teraz chyba postanowił przypodobać się 13-latkom i strasznie obniżył poziom. A szkoda. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 1
@KatpissNeverclean Ej, dokładnie. Tak samo myślę o szefie ostatnio. Ciekawe czy ta jego laska mu nagadała by utworzył swój kanał. Bardzo ciężko się wybić, a jak będzie dalej te durne suchary dla 13 latków robił to nie wróżę nic dobrego
  • Odpowiedz
@arkan997: Ogólnie to każdy robi dobrą robotę tylko że tematyka tematyce nierówna i to co jednego zaciekawi to innego może znudzić. Mnie osobiście łysol jakoś specjalnie nie irytuje (może poza fanboystwem do CD Projekt RED podczas recenzji Cyberpunka) i nie rozumiem hejtu na jego prace w TvGry - przecież przy ilości materiałów jakie on tworzy to nie można mu zarzucić że robi jakieś fatalne filmy, powiem więcej, w porównaniu do
  • Odpowiedz
@Zuleyka_z_Koviru: hej, ja pisałem, że to kuzynka, bo tak zrozumiałem jak Kacper mówił jeszcze w 2020, że "są w bliskich relacjach/spokrewnieni" - ale dokładnie nie pamiętałem co
  • Odpowiedz