Wpis z mikrobloga

@Wookash071:

To sie mocno spina w całość takiej nowoczesnej gamergirl

Wydaje mi się, że Szef chciał trochę wbić się w trendy i zatrudnić kompetentną gamegirl, co gra w mmorpgi, aby zapchać tę dziure, ale okazało się, że Julka chcę wycisnąć siły w innym segmencie i dalej nie przyzwyczaiła się do kamery
  • Odpowiedz
@arkan997: Ja tam nie mam nic do Jordana. Czasami przy swojej gadce gdzieś odpłynie, ale to jakoś bardzo mi nie przeszkadza, bo bardziej traktuje te materiały jako rozrywkę. Co do Juli, to też nie lubię jej filmów. Non stop jest o tym Black Desert, to jest w---------e. Teraz najbardziej podchodzą mi filmy Kacpra Lipskiego.
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: No niestety te odcinki gdzie byla cała ekipa musiałem odpuścić właśnie przez nia. Odnoszę wrażenie jakby ciągle miała zatkany nos

@monox12: Być może. Plus taka różowa gamergirl przyciągnie jakichś otaku do kanału więc profit xD
  • Odpowiedz
@arkan997: mi ona jakoś mega super nie przeszkadza ale też dawno nie oglądałem niczego od tvgry. Może jeszcze się wyrobi. Pamiętam jeszcze czasy kiedy przyszedł Kacper czy Arasz i jakie hejty leciały. Zwłaszcza na Kacpra. A teraz jest jednym z bardziej lubianych pracowników tvgry.
  • Odpowiedz
@Wookash071: ona brzmi jakby miała zawsze zatkany nos. I tak jak piszesz nie da się słuchać tego co pisze, bo gada głupoty plus na każdym filmie mówi to samo.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@arkan997: Julia moim zdaniem coraz mocniej małpuje Heda. Jak chodzi o jajo to rozumiem czemu ludzie go nie lubią, ale moim zdaniem ostatnim czasem jego materiały trzymają najwyższy poziom i faktycznie dziennikarsko robi jakąś pracę a nie "kolejna gra w której mnie pokonali" albo "10 ostatnich gier w których zostałem pokonany" - no litości. Takiego Heda np lubię ale mam wrażenie że ostatnio same zapchajdziury robi, nawet te alfy które
  • Odpowiedz
  • 0
@arkan997
Ja wezmę w obronę dziewczynę z kolorowymi włosami, bo bardzo składnie się wypowiada i popełnia mało błędów językowych. Do tego ma dość szeroki zasób słów, szczególnie w porównaniu np z takim Mateuszem czy Araszem u którego jest straszna bieda w tym temacie. Ale na tym plusy się kończą xD.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 24
@arkan997: mnie zastanawia dlaczego ona się w ogóle tam znalazła? Przecież na jej miejsce pewnie było chętnych setki osób z o wiele większa wiedzą niż ona. Julka grała w życiu w trzy gry i w kółko o nich mówi, brzmi jakby ktoś jej napisał scenariusz
  • Odpowiedz
  • 5
@arkan997: Łysy ma najgorsze tematy. Tylko Hed i Pan Mateusz

Ten pan Mateusz który robi filmy z eksperymentów na Simsach? Bardzo wartościowy kontent...
  • Odpowiedz