Aktywne Wpisy

Ytarka +65
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +339
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a

źródło: comment_1640893124dNHAyF64zRWWMFhhlqVtel.jpg
Pobierz@LuK1337: Na androidzie albo linuksie. No ale OP czyta analogowo.
źródło: comment_1640947064TwAXCLCp3XP8NrqelkDsXW.jpg
Pobierz@Kryspin013: Rok 2022 będzie rokiem dowalania się wypoków o to, że ktoś czyta papierowe książki XDDDDD
@LuK1337: I tak i nie. Na czytnikach kobo piloci robili sobie nawigacje GPS bo na rynku praktycznie nie było nawigacji z e-inkiem a w kabinie na dowolnym LCD nic nie widać.
Drugi przykład to w ten sposób widziałem wykorzystywanie starych czytników jako ekran do smart home w domu.
Widziałem, też projekt, że ktoś z czytnika w ten sposób robił procesor
@GratisLPG: To ja xD
@Kryspin013: Nie
@LuK1337: I tak i nie. Na czytnikach kobo piloci robili sobie nawigacje GPS bo na rynku praktycznie nie było nawigacji z e-inkiem a w kabinie na dowolnym LCD nic nie widać.
Drugi przykład to w ten sposób widziałem wykorzystywanie starych czytników jako ekran do smart home w
źródło: comment_1640950092GF4FOVDTc6X1wMDfS5330k.jpg
Pobierz