Wpis z mikrobloga

@klcn123:
Ja bym tez najchetniej widzial Michniewicza na warunkowym zatrudnieniu na baraze, a jak beda wyniki i jakos bedzie to wygladalo, to moze i dalej.
Na drugim miejscu Klinsmann - troche niemieckiego zaparcia mogloby sie przydac.
A na trzecim miejscu Skorża - potrafi calkiem dobrze dobrac zawodnikow do zadan.
@slapdash nie chcę się dziwić albo nie, chciałem, żeby każdy podał swoje typy

@dzikireks co do Klinsmanna to jest dopiero bajerant. ( ͡º ͜ʖ͡º) W Hercie treningi robił mu asystent Nouri, który zresztą przejął drużynę po tym jak Jurgen uciekł nagle do Stanów i złożył rezygnację na odległość (to też swoją drogą ciekawe w kontekście reprezentacji). Jego zadaniem było uśmiechanie się na konferencji i opowiadanie jaki to
nie chcę się dziwić albo nie, chciałem, żeby każdy podał swoje typy

@klcn123: no więc typ jest taki, że na baraże może być wzięty w ramach "p.o." któryś z lokalnie dostępnych wuefistów tak jak kiedyś Majewski.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@klcn123: moim zdaniem nie zatrudnią Brzęczka ze względu na to, że odchodząc miał złe relacje z szatnią która się nie zmieniła od tego czasu. Dodatkowo Kulesza jest biznesmenem, nie chce kolejnego spadku oglądalności z jego stylem gry. Z kandydatur to z chęcią bym zobaczył typ który już dawał użytkownik rales w jednym z jego wpisów - Luciena Favre. Z bardziej realnych najchętniej bym zobaczył Skorże. Z tego co wybiera zapewne PZPN
@klcn123: niektórzy betoniarze związani z PZPN nie potrafią myśleć logicznie dla nich ważniejszy jest schemat typu Juskowiak nie ma trenera? to niech teraz zastąpi go słaby poprzedni
@Merdarion_PL Probierz jest u mnie na drugim miejscu na liście kogo przewiduję. Zrezygnował z Cracovii jak prezesem został Kulesza, z którym znają się z Jagiellonii. Ma opinię jednego z lepszych i najbardziej zaangażowanych w pracę polskich trenerów, ale z drugiej strony narzekał na przepracowanie, a w kadrze miałby więcej luzu.
@klcn123: Za czasów reprezentacji Niemiec asystentem Klinsmanna był Joachim Low i on tak naprawdę już wtedy prowadził drużynę. Klinsmann był twarzą na mundial w Niemczech, nigdy wcześniej nie pracował jako trener.