Wpis z mikrobloga

@Mesosfet: Pfff na początku było 56, tak 56, dopiero później ogarnęli 64 :D

Pamiętam początki, jak jeszcze nie można było działać na 1 linii z rozgałęzieniem tel - internet. Trzeba było odłączyć telefon podłączyć net i płaciło się od godziny :D
  • Odpowiedz
0,,202122 to dopiero było ;)

@ShooleR: dopiero to było na mojej starej linii. Miałem jakąś #!$%@?ą centralę, która miała swoje zalety (można było dzwonić anonimowo, brak CallerID), ale miała też zajebistą wadę: po wybraniu zera następowało jakieś 40 sekund ciszy, po czym dopiero pojawiał się sygnał by kontynuować wybieranie. Tak więc jeden telefon na 0202122 to była niemal minuta. Biorąc pod uwagę, że gdy wprowadzili od 20:00 impulsy co 6 minut
  • Odpowiedz
@sayanek masz rację! Było i 56 xd tylko ja przechodziłem skokowo 56/128/512. Jak miałem ten ostatni to już myślałem że lepszego neta w życiu nie będę miał xd
  • Odpowiedz
  • 0
@Cerb3rusPL: przed neostradą i generalnie powszechnymi stałymi łączami, była jeszcze opcja wykupienia pakietu 30 godzin internetu przez modem telefoniczny. Ten, który pierdział przy łączeniu i blokował tel. stacjonarny w domu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do tego też była aplikacja od tepsy ale już nie pamiętam czy miała jakieś inne funkcje niż po prostu zliczanie czasu.

@jandiabeldrugi Potwierdzam. Miałem taki internet na godziny.
  • Odpowiedz