Aktywne Wpisy
grexo +23
Co drugie auto uszkodzone przez ich ładowanie. Jak budda wyjdzie to się nie wypłacą przez 5 lat, chyba nie mają pojęcia ile kosztuje naprawa takich furek, nawet nie wiedzieli że te samochody mają funkcję podnoszenia podwozia do załadunku xD
#budda
#budda
źródło: 361214844643-kolejne-auta-od-buddy-sa-wywozone-lawetami
Pobierz
Megasuper +3
#budda prawda jest taka że więzienie mu raczej nie grozi jeśli nie był karany. Nikogo nie zabił. Sporo kasy zabezpieczyli więc na VAT będzie chyba

źródło: comment_1640747654iYHPru2S8JXRXFAny16z6i.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_16407749118ciT7j9RPuv56GKYoIHzq4.jpg
Pobierz@Krzysztof53647: my byliśmy biedni i to mieliśmy. 128 kilobitów było po 59 zł z tego co pamietam + abonamnet telefoniczny nie jestem pewien czy 40, czy 50. Generalnie wtedy to była spora suma, bo zarobki były bardzo niskie i warto pamiętać jak tani dziś mamy internet, gdzie cena 60 zł za
Swoją drogą, ta aplikacja to już chyba nowsza, wcześniej taki pomarańczowy layout miała, z tego, co pamiętam.
Apropos modemów pamiętam jak znajomy kupił sobie jakiś gówniany soft-modem (kodowaniem zajmował się nie procesor na modemie, tylko wykorzystywany był procesor komputera) do dość słabego kompa (486SX). Jak się na stronie internetowej gwałtowniej machnęło suwakiem, potrafiło zerwać połączenie xD
źródło: comment_1640779894kmd1LG27HuTsUKl1NrNZvF.jpg
Pobierzpamiętam ściąganie z linków rapidshare gdzie było ograniczenie dla tych co nie mają płatnego konta. W neostradzie wystarczyło się rozłączyć na chwile - zmienne ip i ściągało się dalej. Było też forum peb.pl czy jakoś tak
źródło: comment_1640786303ONWaZ1jNetOPaskNtKLmKl.jpg
Pobierz@ShooleR: No właśnie uchodziłem za małego (wiekowo wtedy też) "hakiera", jak potrafiłem ustawić normalnie połączenie pod Windowsem bez tego gówna.