Wpis z mikrobloga

Witam, jestem laikiem w temacie. Może komuś uda się podzielić swoim doświadczeniem.
Szukam perfum dla siebie, najważniejsze jest dla mnie to by zapach był ostro-męski. Nie wiem jak mam to opisać, ale lubię szorstkie zapachy, które mówią: Hej ten zapach to zapach s-------a który mówi fryzjerce, że nie podoba mu się fryzura lub kogoś kto ma bojowe zadanie dla starego. Wiecie o co chodzi.

Mogę trochę ułatwić mówiąc, że jarałem się bardzo zapachem Patrick Dempsey Unscripted z avonu. Był on swoistym objawieniem dla mnie, bo pasował idealnie w gust.

Co byście zaproponowali? :)

#perfumy
Elnath - Witam, jestem laikiem w temacie. Może komuś uda się podzielić swoim doświadc...

źródło: comment_1640723048hZKxb1RW8zqAD5acvxSGKj.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lysowsky:

Absolute jest zapachem skubańca na balu na carskim dworze.

muszę spróbować skubańca ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dziękuję, za rzetelną odpowiedź. Bardzo mi pomogłeś
  • Odpowiedz
@Elnath: Gucci guilty absolute pachnie skórą, mi przypomina skórzane rękawice z garażu do spawania, czy tam podkłady kolejowe. Sprawdź może podejdzie, ze skórzanych to idz i spróbuj tom ford tuscan leather i jak podejdzie to jest zaaajebisty zamiennik rasasi la yuqawam czy jakos tak, za mniej hajsu ten sam zapach.
z kadzidlanych to może loewe 7 anonimo ale nie szedłbym w to w ciemno w ogóle.
  • Odpowiedz
@Elnath: Jovoy Incident Diplomatique to wg mnie jeden z tych zapachów, które nie są w zadnym wypadku odpychające, ale komunikują otoczeniu, zeby trzymac dystans od uzytkownika xd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Zielczan: warto używać chociażby do selekcji płci przeciwnej, do tej pory spotkałem JEDNĄ kobietę której zapach ten się podobał, był "taki męski" wśród pozostałych głosów "o Jezu zaraz się uduszę" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz