Wpis z mikrobloga

Jak można być takim SZEFEM jak PAN Tomasz Ćwiąkała (celowo z wielkiej).
Wziął i nagrał program po portugalsku żeby poszkalować souse (celowo z małej).
Tomaszu, Panie Tomku, Tomku - świetna robota.
#pilkanozna #reprezentacja #mecz
kam1l - Jak można być takim SZEFEM jak PAN Tomasz Ćwiąkała (celowo z wielkiej).
Wzią...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 728
@Iucek: zawsze można mówić populizmy do widzów kanału sportowego jak wczoraj Boras, a można też spróbować przekazać opinie Brazylijczykom
  • Odpowiedz
@Iucek: On przynajmniej czyta jakieś artykuły w prasie hiszpańskiej/portugalskiej. Taki Borek czy Smokowski nie mają z reguły pojęcia o czym p------ą, tylko tani populizm
  • Odpowiedz
@Iucek: Chciałem tylko zauważyć, że Ćwiąki już 10 dni temu nagrał filmik, gdzie przewidywał, że siwy pójdzie do flamengo. Nie przewidział oczywiście okoliczności w jakich to się stanie (bo to jest jakaś totalna abstrakcja) ale wszystko trafnie przeanalizował. Czyli zrobił coś na co nie stać było żadnego z "mejwenów". Przypominam, że pyton z meczyki peel (który przez PZPN forsowany jest na topowego dziennikarza przy reprezentacji) jeszcze w sobotę kłócił się
urojony_uzurpator - @Iucek: Chciałem tylko zauważyć, że Ćwiąki już 10 dni temu nagrał...
  • Odpowiedz
Tak jak Sousa was jezykami owinal, tak samo robia dziennikarze :D

@jaredsolo: Tobie się dziennikarz z wróżką pomylił.

Ja chętnie poznam jakieś konkretne zarzuty pod adresem Ćwiąkały, bo gość sprawia naprawdę dobre wrażenie i przyjemnie się go słucha, więc warto wiedzieć, jeśli na coś za uszami, ale w tym wątku nic poza tym, że jest kiepski w typowaniu, się jeszcze nie pojawiło.
  • Odpowiedz