Aktywne Wpisy
Damianowski +10
Takijakja +4
Potrzebuje porady... Od kilku miesiecy mam dziwne poczucie lęku, prześladuje mnie. Dla przykładu jak wychodzę z pracy zawsze mam lęk, że zrobiłem coś źle mimo, że wiem iż tak nie było lęk prześladuje. Cały wolny czas spędzam w łóżku, siedzę do późnych godzin bo niechce spać by następny dzień się nie skończył bo następny może być gorszy i pytanie... Czy jak umówię się na wizytę to potraktuje mnie poważnie, bo ostatnio czytam,
W kolejnych odcinkach plują jeszcze bardziej fabularnie w twarz? Da się? Czy cokolwiek jest jeszcze tak jak w książkach, bo widzę, że odpłynięcie totalne i nie wiem co oglądam? #wiedzmin #witcher #netflix
Tak, jest co raz lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po 3 czy 4 odcinku przez chwilę próbują uśpić nasza czujność bo nawet się człowiek trochę przyzwyczaja, a w 8 jest jazda bez trzymanki.
załóż przyłbice na covida, bo plucia co nie miara ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zborro jestem już w piątym odcinku, przeskipowuje sobie co jakiś czas, bo XD nie wiem jak im się udała ta wisienka na torcie, ale XD nudzę się tak, że cholera XD nawet nie chce mi się konkursu na najbardziej absurdalny pomysł prowadzić, skoro to takie miałkie, żałosne i bez wyrazu. Potwory nie wystarcza, więc je zmutujemy (viva la wiedzmin1, na którego absolutnie nie narzekam!), Jaskier rewolucjonistą sam z siebie? A co