Wpis z mikrobloga

Jak się przygotowujecie do sesji?!
jakaś muzyka? notatki czytacie sobie wcześniej (założone cele czy coś podobnego)?
albo jak jesteście np. zmęczeni ale chcecie sobie zagrać?
polećcie jakieś sprawdzone sposoby?
#p---r
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RAMBOnaBOSO: "albo jak jesteście np. zmęczeni ale chcecie sobie zagrać?" tutaj niestety przyznam ze czasami tak siadam i po chwili już załuję. Stoły odpalone,a ja muszę się "męczyć" (gram mtt)
A tak to na pewno dopilnowuje zeby nic mnie nie rozpraszało - to co mam zrobić (przygotowac sobie jedzenie, cos do picia, czy inne badziewia) robię przed sesją. No i przyznam ze najlepiej mi sie gra sesja jak moja różowa
  • Odpowiedz
@RAMBOnaBOSO: Jak jestem zmeczony to nie gram bo to sie zawsze konczy źle :D przeglądać cele jak mowisz :) np. wiedziec co chcemy osiągnąć i co jest osiągalne w krótkim czasie, co w długim(sam raczej nie siadam bez planu bo też to sie źle kończy, np. dziś wbić tyle i tyle pkt do miesięcznego challenga) :) w cashu jak w szkole co 45-60 minut krótka przerwa, spokojny głęboki oddech od
  • Odpowiedz
@RAMBOnaBOSO

Cebulka lub osiedlowy diler ʕʔ

kiedyś jak się bardziej przykładałem i miałem więcej motywacji i chęci, to review kilku turnieji z poprzedniej sesji w universal replayerze lub hm4replayerze
  • Odpowiedz
@RAMBOnaBOSO:
odpalam alko>odpalam muzyczkę, która akurat siada>odpalam netellera i blika>odpalam pt4 trial>odpalam p*>odpalam zooma, nl5/10/16 jeden stolik full focus, czytam vilianów jak czytankę w przedszkolu, ja to Phil Ivey i Hellmuth w jednym, oni to maćki z moderacji>robię 5 BI w 500h ez gg nh>odpaliłem za dużo alko> dobrze jak przed 1k jestem na plusie

• Odpowiedz