Wpis z mikrobloga

jakbym mogl to bym przespal cale zycie bo to uczucie nicosci jest cudowne w porownaniu do ciaglego myslenia i analizy niemalze wszystkiego gdy funkcjonuje po wstaniu, chybaze jestem pod wplywem uzywek ktore juz coraz slabiej dzialaja na chlopa. smiechu warte to zycie
Ezev - jakbym mogl to bym przespal cale zycie bo to uczucie nicosci jest cudowne w po...

źródło: comment_1639969766LRL4GZMmles9qwmCJwuYkb.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FasterThanYouThink: nie biore zadnych lekow od psychiatry, uwazam ze i tak nie ma to sensu podobnie jak chodzienie do psychologow czy kogo tam. i tak to mi nic nie da. musze probowac brac swoje zycie na klate, szukac alternatyw w przypadku porazek- po prostu radzic sobie to z mniejszymi- to z wiekszymi kryzysami byleby dotrwac jakos do smierci.
  • Odpowiedz
@Ezev: jeśli chcesz poprawić swój komfort życia codziennego to idź do psychiatry niech Ci dobierze jakieś leki. W moim życiu dużo się p------o przez co przez 3 lata trwałem w zajebiście mocnej depresji i Stanach lękowych, od 5 lat biorę tabletki i mam normalne życie. Byłem też na 2 letniej psychoterapii i ogólnie to polecam, ale tylko jeśli sam chcesz coś przez to osiągnąć.
  • Odpowiedz